BMW motociklu leģenda - R90 S (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW R90 S ir ikona, tas nāk no laikiem, kad motocikls daudziem bija kulta objekts. Tas ir vienreizējs mocis no pagājušā gadsimta septiņdesmitajiem gadiem. Mocis ar tiešām izsmalcinātu dvēseli, kam amerikāņu dizainers un motociklu fans Rolands Sendss radījis mūsdienu līdzinieku.

Tieši pirms 40 gadiem, 1973.gadā BMW pasauli iepazīstināja ar R90 S - motociklu, kurš spēja attīstīt vairāk nekā 200 kilometrus stundā un bija viens no ātrākajiem sava laika dzelzs rumakiem.

Lai atzīmētu apaļo jubileju, BMW Motorrad vērsās pie motobraucēju vidē labi zināmā Rolanda Sendsa un aicināja viņu iesaistīties mūsdienu R90 S radīšanas procesā. Tā tapa BMW Concept Ninety, kura pasaules pirmizrāde līdzās iespaidīgajai šā paša zīmola kupejai Pininfarina Gran Lusso Coupé notika automašīnu izstādē/konkursā Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu