Ar šokējošu šovu tiek atklāta LMA studentu modes skate (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Ik gadu ar lielu interesi apmeklējam Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu modes skati, jo tā sola daudz pārsteigumu un intrigu! Jauniešu maksimālisms arī šogad nelika vilties.

28.maijā Latvijas Mākslas akadēmijas Modes mākslas apakšnozares studenti aicināja uz 2012./2013. mācību gadu noslēdzošo modes skati ar nosaukumu «Pagalms».

Jaunie modes mākslinieki demonstrēja savas kolekcijas Mākslas akadēmijas atjaunotajā pirmā stāva zālē. Par modes skates vizuālo veidolu pirmo reizi rūpējās Scenogrāfijas katedras 1. un 2. kursa studenti.

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Modes skate tika atklāta ar ļoti iespaidīgu šovu - no

dubļiem, kuri atradās, jā, turpat zāles vidū, negaidīti parādījās puskaili cilvēku ķermeņi.

Šī mākslas perfomance daudziem skates vērotājiem lika aizturēt elpu, gaidot, kas sekos tālāk. Ideja bija izveidot savdabīgu šovu, kas asociatīvi piestāvētu tēmai «Pagalms».

Modes skate bija lieliska iespēja redzēt gan jau pazīstamu un novērtētu jauno dizaineru jaunās kolekcijas, gan arī jaunos, talantīgos vēl nepazīstamos dizainerus. Skates dalībnieku vidū bija tādi Latvijas modes industrijas atzinību izpelnījušies dizaineri kā Reinis Ratnieks, Sabīne Skarule, Daiga Zvirgzdiņa, Inga Tauriņa un Iveta Vilne, u.c.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu