Riga Fashion Mood Premium Ventspils (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25. maijā jau sesto reizi notiks Latvijas modes palātas rīkotais modes festivāls Riga Fashion Mood. Šoreiz par tā norises vietu ir izvēlēta Ventspils, teātra nams «Jūras vārti». Modes skatēs tiks izrādītas 15 Latvijas vadošo un jauno dizaineru aktuālās kolekcijas, kas papildinātas ar izsmalcinātiem tērpiem svinīgiem brīžiem. Tāpēc modes festivāls ieguvis īpašu nosaukumu - Premium.

«Riga Fashion Mood organizēšana Ventspilī ir atbilstoša pasākuma mērķim - palielināt izpratni par Latvijas modi un veicināt Latvijas modes produktu patēriņa pieaugumu sabiedrībā. Es ticu, ka šo mērķi vislabāk var sasniegt, ja mode tiek nogādāta pie patērētāja,» stāsta Latvijas Modes palātas vadītāja Dita Danosa.

Riga Fashion Mood tiek organizēts sadarbībā ar konceptveikaliem Taste Latvia, kas atbalsta kolekciju demonstrēšanu. Šoreiz modes festivālu atbalsta arī «Kurzemes filharmonija». Filharmonijas mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga: «Priecājamies, ka Riga Fashion Mood notiks tieši Ventspilī un mūsu pilsētnieki varēs novērtēt Latvijas modes dizaineru veikumu klātienē. Modes šova organizācija mums ir pavisam jauna un atšķirīga pieredze. Tomēr ceram, ka būsim gana viesmīlīgi saimnieki, lai sadarbība ar Latvijas Modes palātu turpinātos arī nākotnē.»

Ventspilī tiks izrādītas Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru aktuālās kolekcijas. Savas kolekcijas demonstrēs pazīstamie un mīlētie modes mākslinieki Natālija Jansone, Keita, Aleksandrs Pavlovs, Žanete Auziņa un Šeila, strauju popularitāti iekarojošais Salt un Amoralle, kā arī Taste un ilgtspējīgās modes zīmols Recycled. Jauno modes mākslinieku rindās būs jau popularitāti ieguvušie Reinis Ratnieks un Kristiāna Kalniņa. Skatītājus priecēs arī Latvijas bērnu modes zīmoli Colorlicious, Leny Tomy Factory, Paade un Zaza Couture.

Riga Fashion Mood Premium kuratore ir Dita Danosa, līdzorganizatore Antra Lācberga, grafiskais dizainers Kirils Kirasirovs, un plakāta vizuālās identitātes autore ir modes māksliniece Keita sadarbībā ar fotogrāfu Jāni Deinatu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu