Subaru prezentējis kompakto SUV XV Concept

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šanhajas auto šovā Subaru prezentējis iepriekš pieteikto XV Concept - nākamās paaudzes kompaktklases krosovera priekšvēstnesi.

Tas ir auto, kas pēc Subaru informācijas sevī apvieno profesionāla darbarīka īpašības un modernu dizainu. Grūti nepiekrist, jo auto ir Subaru izslavētās simetriskās pilnpiedziņas un 2 litru bokserdzinēja kombinācija, kas nodrošina augstu veiktspēju dažādos ikdienas apstākļos, kā arī pietiekami izskatīgs vizuālais tēls, kas labi iederas mūsdienu automobiļu jūrā.

Auto ir 4450 milimetrus garš, 1800 mm plats un 1620 mm augsts, bet tā riteņu bāze ir 2635 milimetri, līdz ar ko gabarīti ir pietiekami kompakti, lai būtu ērti piedalīties pilsētas satiksmē, bet ne tik mazi, lai ierobežotu auto praktiskumu. Salīdzinājumam - XV Concept ir tikai par 3,5 centimetriem garāks nekā Impreza hečbeks.

Kopumā ņemot, XV Concept izskatās pārāk "parasts", lai būtu īsts konceptauto; tas drīzāk uzskatāms par pirmssērijas automobili, kas ar nelielām izmaiņām ārējā dizainā un arī interjerā nonāks ražošanā un drīzumā arī pie dīleriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu