Kāpēc Longorija nekad vairs netievēs? (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Šarmantā seriālu aktrise Eva Longorija pēdējā laikā ir pieņēmusies svarā - pat pavīdēja baumas, ka seksīgā aktrise ir mātes cerībās! Tomēr Eva negaida bērnu, vienkārši viņa ir pateikusi diētām striktu «nē»! Kas gan glamūru mīlošajai aktrisei licis pieņemt šādu lēmumu?

Kā raidījumā «The Dr. Oz Show» atzinās žilbinošā tumšmate, viņa ir apmierināta ar savu pašreizējo svaru, jo beidzot ar veselību viss ir ideāli! Trīsdesmit astoņus gadus vecā aktrise stāsta, ka tieši šķiršanās process viņu novedis pie pārlieku lielas badošanās.

«Kad šķīros no vīra Tonija Pārkera 2011. gadā, es praktiski pārstāju ēst! Tikai kofeīns bija manā ēdienkartē,» atceras Eva.

Foto: AFP
Interesanti, ka šī badošanās viņas kolēģiem Holivudā likās norma un visi Evu apbēra ar komplimentiem.

«Visi teica, ka izskatos satriecoši, ka šķiršanās man nākusi par labu,» stāsta aktrise. «Es tobrīd biju depresijā un nekā neēdu... Kā es varēju izskatīties lieliski?»

Kad Evai sākās nopietnas veselības problēmas un viņa bija spiesta apmeklēt ārstu, viņa uzzināja, ka praktiski zaudējusi visus vitamīnu krājumus.

«Pēc ārsta vārdiem - no manis bija izsūkta visa dzīvība,» salīdzina Longorija.

Kopš tā laika Eva ir diētām pateikusi stingru «nē» un šobrīd jūtas ideāli!

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu