Izvirza apsūdzības par Midltones intīmu fotogrāfiju publicēšanu (11)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijā šomēnes ir izvirzītas apsūdzības Itālijas izdevniecības vadītājam un franču fotogrāfei par intīmu fotogrāfiju publicēšanu, kurās Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone redzama sauļojoties privātas pils teritorijā Francijas dienvidos, trešdienas vakarā pavēstīja lietai tuvi ziņu avoti.

Ernesto Mauri, kura vadītā izdevniecība «Mondadori» izdod Francijas žurnālu «Closer», un Francijas reģionālā laikraksta «La Provence» fotogrāfe Valērija Sio tiek apsūdzēti par «invāziju privātajā dzīvē».

Intīmās fotogrāfijas septembrī tika publicētas abos minētajos Francijas izdevumos. Vienā no tām bija redzams, kā Ketrīnas vīrs princis Viljams ierīvē viņas pēcpusē sauļošanās krēmu. «Closer» publicētās fotogrāfijās Ketrīna bija redzama bez krūštura, bet «La Provence» publicēja fotogrāfijas ar Ketrīnu sauļošanās kostīmā.

Šie graudainie fotouzņēmumi izraisīja sašutumu Lielbritānijā, un princis Viljams ar Ketrīnu oktobrī sāka tiesas darbus Francijā.

Publicē hercogienes fotogrāfijas bez krūštura

Tiesneši Parīzes piepilsētā Nantērā apsūdzēja Mauri par to, ka viņš ļāvis «Closer» 14.septembrī publicēt Kembridžas hercogienes fotogrāfijas bez krūštura. Nav ziņots, kas ir šo foto autors, bet tas varētu būt kāds īru fotogrāfs, kurš dzīvo Francijas dienvidos.

Sio tiek apsūdzēta par to, ka uzņēmusi fotogrāfijas ar Ketrīnu peldkostīmā, kuras 7.septembrī publicēja «La Provence». Laikraksts paziņoja, ka atbalsta Sio šajā tiesvedībā.

«Closer» un «La Provence» publicētās fotogrāfijas tika uzņemtas, kad Viljams un Ketrīna pavadīja brīvdienas pilī, kura pieder vikontam Linlijam - Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mirušās māsas Mārgaretas dēlam.

Aizliedza publicēt atkārtoti un pārdot

Tiesa Parīzē neilgi pēc skandalozo fotogrāfiju publicēšanas žurnālā «Closer» aizliedza žurnālam tās publicēt atkārtoti vai pārdot tālāk, kā arī pieprasīja 24 stundu laikā nodot šo fotogrāfiju oriģinālus. Šie Ketrīnas foto bez krūštura tomēr tika publicēti «Mondadori» piederošos žurnālos Dānijā, Zviedrijā, Īrijā un Itālijā, jo tiesas lēmums neskāra izdevumus ārpus Francijas. Britu laikraksti šos foto nepublicēja.

«Mondadori» izdotais Itālijas žurnāls «Chi» publicēja Kembridžas hercogienes foto bez krūštura kopā ar rakstu sēriju, no kuriem viens bija ar nosaukumu «Ketrīnas krūtis - dabīgas vai neīstas?».

«Chi» 2006.gadā bija izraisījis sašutumu Lielbritānijā, publicējot fotogrāfiju, kurā nāvējoši savainotajai princesei Diānai mediķi dod skābekli, kā arī publicējot viņas līķa autopsijas detaļas.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu