Liepājnieki sūdzas par ielu tīrītāju saceltajiem putekļiem (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liepajniekiem.lv

Ielu slaucītāji saceļ varenus putekļu mākoņus – te vienā, te otrā pilsētas ielā. Vakarrīt Parka ielā tīrītāju radītā putekļu migla bijusi tik liela, ka apgrūtinātas redzamības dēļ pat piebremzēta satiksmes plūsma, šorīt raksta laikraksts «Kurzemes Vārds».

Bet ielu tīrītājiem ir jāstrādā tā, lai «putekļi netraucētu un transports, iedzīvotāji, namu logi neapputētu, tas ir profesionālas attieksmes jautājums», laikrakstam sacīja Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Štāls.

Turpretī SIA «Tranzīts L», kura pienākums ir saslaucīt brauktuvju netīrumus, valdes priekšsēdētājs Valdis Kleinšmits «Kurzemes Vārdam» intervijā atzina, ka viņa vadītā firma ielas sakopj «diezgan veiksmīgi».

«Tranzīts L» jau neko tādu speciāli nedara, lai izraisītu iedzīvotāju neapmierinātību, nevar teikt, ka uzņēmums strādā negodprātīgi. Netīrīt ielas arī nevar. Kaut kādas sūdzības jau būs vienmēr,» ielu kopējus aizstāvēja A. Štāls.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu