Ko uz Ženēvu vedīs Chevrolet (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chevrolet

Bez vairākiem modeļiem, kas jau prezentēti iepriekš, Chevrolet Ženēvas auto salonā prezentēs arī trīs modeļus, kas nedz Eiropā, nedz citur pasaulē vēl nav rādīti.

Viens no tiem, pēc Chevrolet domām - pats svarīgākais, ir kompaktauto Cruze hečbeka versija. Auto ar kupejas stila nolaideno jumtu un īsajām virsbūves pārkarēm ir ieguvis ne mazāk dinamisku siluetu kā četru durvju Cruze, kas pērn izcīnīja uzvaru pasaules salonautomobiļu čempionātā (WTCC), norāda Chevrolet.

Otrs pasaules mēroga jaunums Ženēvā būs muskuļmašīnas Camaro versija ar nolaižamu jumtu. Automobiļa ārējā dizainā saglabāti oriģinālo Camaro agresīvie vaibsti, taču tai pašā laikā auto neizskatās vecmodīgs. 6,2 litru V8 dzinējs ar 432 zirgspēkiem tam neļaus palikt un izklausīties arī neinteresantam. Camaro ir apgādāts ar jaunākās paaudzes elektroniskās stabilitātes un vilkmes kontroles sistēmām, ko brīžos, ja kārojas pabraukt dinamiskāk, ar Sport pogu daļēji var atslēgt.

Kabriolets ir apgādāts ar auduma jumtu, kas no iekšpuses ir apšūts ar ārējos trokšņus slāpējošu materiālu. Jumta salocīšanas process ilgst 20 sekundes. Atsevišķi Chevrolet dīleri Camaro kupejas un kabrioleta versijas sāks piedāvāt no septembra.

Trešais pasaules mēroga jaunums, ko Chevrolet ved uz Ženēvu, ir mazās klases Aveo sedans. Auto tiks piedāvāts ar visnotaļ plašu dzinēju klāstu, kurā ietilpst 1,2, 1,4 un 1,6 litru benzīna dzinēji, kā arī divas 1,3 litru dīzeļa versijas, kas apgādātas ar Stop/Start tehnoloģijām. Eiropā tirdzniecībā Aveo sedans nonāks šā gada vasarā.

Nobeigumā var atzīmēt, ka Chevorlet šogad atzīmē 100 gadu jubileju un kopumā Eiropā plānots šogad piedāvāt septiņus jaunus auto - Orlando, jauno Captiva, jauno Aveo, Cruze hečbeku, Corvette Grand Sport, Camaro kabrioletu un Volt. Hibrīdmašīnu Volt, kurai Eiropā ir dvīņubrālis Opel Ampera, starp citu, vispirms plānots pārdošanā laist Chevrolet līdzdibinātāja Luī Ševroleta dzimtenē Šveicē.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu