«BTA Sieviešu dienas rallijā» sasniegts rekordliels dalībnieču skaits! (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Jau piekto gadu pēc kārtas «BTA Sieviešu dienas rallijā» startēja 380 ekipāžas, kopumā pulcējot vairāk nekā 1000 dalībnieču. Šogad par ātrāko un veiksmīgāko ekipāžu kļuva komanda «BTA Auto pavēlnieces». Godalgoto 2. vietu izcīnīja «Auto Blitz Ladies team», bet trešajā vietā ierindojās «SRT Girls team».

«BTA Sieviešu dienas ralliju» ar pirmo kārtas numuru atklāja Nordea Ladies racing team ekipāža, kuru pārstāvēja muzikālā realitātes šova Okartes skatuve dalībniece Marta Ritova, Anete Volmane, Kristīne Pāže kā arī Elza Pūce.

Jānis Lucaus, BTA valdes priekšsēdētājs: «Esam lepni, ka ar katru gadu Latvijas daiļā dzimuma pārstāves arvien vairāk piedalās «BTA Sieviešu dienas rallijā» un nebeidz pārsteigt ar izdomu, cīņas sparu un neizsīkstošu atraktivitāti. Šis notikums ir labs piemērs, ka Latvijas sievietes ir lieliskas autovadītājas – pat ziemas apstākļi nespēj viņām sagādāt grūtības veiksmīgi veikt organizatoru izvēlēto rallija trasi un vakarā kopīgi svinēt Sieviešu dienu. Priecē, ka dāmu dalība 8. marta «BTA Sieviešu dienas rallijā» ir kļuvusi par tradīciju, pulcējot gan draudzenes, gan ģimenes, gan kolēģes. Interesanti, ka šogad dāmas atbalstīt bija ieradies krietni lielāks vīriešu pulks, kas liecina tikai par to, ka «BTA Sieviešu dienas rallijs» ir notikums un svētki ikvienam.»

Apdrošināšanas uzņēmuma BTA specbalva Izpalīdzīgākā ekipāža šogad tika pasniegta ekipāžai «Trakās lapsenes». Dalībnieces šo titulu ieguva par pašaizliedzīgu rīcību, palīdzot nelaimē nokļuvušai konkurentu ekipāžai, kas bija iestigusi kupenā. Vakara svinīgā pasākuma laikā izklaides un modes centrā Rīga Plaza ekipāžām tika pasniegtas balvas daudzās tematiskās nominācijās, piem., Auto tūninga nagla, Modīgākā ekipāža, Seksīgākās autobraucējas.

Par izklaidi vakara svinīgajā daļā rūpējās Ufo un Raimonds Bergmanis, bet līdz rīta agrumam latviešu tautumeitas, kaķenes, Mārdžas no multfilmas «Simpsoni» un citas krāšņās dalībnieces iekustināja grupa Dzelzs vilks un Dj Rihards.

Sveicam visas dāmas, kas sasniedza rallija finišu un godam pierādīja, ka arī sievietes ir spējīgas autovadītājas. Vēlam vairāk veiksmes nākamgad tām ekipāžām, kurām neizdevās finišēt tehnisku problēmu dēļ.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu