Meklē darbu? Bekingemas pilī ir karalisko trauku mazgātāja vakance

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Bekingemas pilī kļuvusi vakanta karaliskā trauku mazgātāja vieta, izsludināts konkurss, vēsta laikraksts The Daily Telegraph. Atbilstoši konkursa nosacījumiem, kandidātam uz karaliskā trauku mazgātāja amatu jābūt uzticamam, punktuālam, spējīgam strādāt komandā un apsviedīgam. Trauku mazgātājam nāksies strādāt karaliskās ģimenes restorānu apkalpošanas speciālistu komandā un nodrošināt trauku un galdu priekšmetu tīrību, lai karaliskais pavārs un viņa palīgi varētu gatavot un pasniegt ēdienus bez aizkavēšanās.

Kā sarunā ar laikrakstu paziņojis Bekingemas pils pārstāvis, galmā strādā neliela un ļoti draudzīga ēdināšanas speciālistu un karaliskas ģimenes galda apkalpošanas komanda, kurā tad arī nāksies iekļauties trauku mazgātājam. «Tas ir oficiāls amats, un šī cilvēka darbs tiks apmaksāts no līdzekļiem, kurus Lielbritānijas parlaments piešķir karaliskās ģimenes un galma uzturēšanai,» savu sarunu biedru citē izdevums.

Tam no kandidātiem, kurš saņems šo darbu, savu pienākumu pildīšanai nāksies tērēt 40 stundas nedēļā. Pie tam strādāt trauku mazgātājam nāksies ne tikai Bekingemas pilī, bet arī citās karaliskas ģimenes rezidencēs (kopumā ārpus Londonas trauku mazgāšanas speciālistam nāksies pavadīt aptuveni trīs mēnešus gadā). Par savu darbu trauku mazgātājs saņems 14 tūkstošus 200 mārciņas gadā (gandrīz 17 tūkstošus eiro).

Iepazīties ar izsludināto vakanci var Bekingemas pils oficiālajā interneta vietnē, kā arī vairāku personāla atlases aģentūru interneta vietnēs. Vakance tiks slēgta 27. februārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu