Jeep dizaineri skaidro Cherokee dīvaino izskatu (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

Līdz ar jaunā Grand Cherokee parādīšanos publiskajā interneta vidē pirms lielās pirmizrādes Ženēvas motoršovā atklātībā amerikāņu ražotājs laida arī dažus modernizētā Cherokee attēlus.

Ieraugot jauno Cherokee, pirmais jautājums vairumā gadījumu noteikti bija nevis par to, cik šis Jeep labi tiks galā ar grūtībām apvidū, bet gan kādēļ auto izskatās tieši tā un ne citādāk.

Jeep dizaina nodaļas vadītājs Marks Alens tikmēr norāda, ka viņa pakļautībā strādājošie mākslinieki savās domās atradušies 2019.gadā un tādēļ ir arī radīts auto, kurš varētu iepatikties cilvēkiem apmēram piecus gadus pēc tā parādīšanās, vēsta Motor.ru.

Lai vai kā, pat daudzi kvēlākie Jeep zīmola pielūdzēji pret šādu ielūkošanos nākotnē ir noskaņoti visai skeptiski un pauž skarbu kritiku. Chrysler koncerna galvenajam dizaineram Ralfam Žilam kāds markas fans, piemēram, rakstījis: «Kā jūs kaut ko tādu varējāt pieļaut? Tā taču ir kaut kāda karikatūra. Es joprojām domāju, ka tas ir pirmā aprīļa joks.»

Žils tikmēr uzskata, ka jaunais Cherokee ir liels solis uz priekšu. Pēc viņa domām, jaunā Cherokee dizains ir «spridzīgs», ja salīdzina ar priekšgājēju.

Nekādas papildu informācijas, izņemot solījumu par 45% samazināt degvielas patēriņu, attiecībā uz Cherokee pagaidām nav. Arī iespēju uzzināt, kā auto izskatās no aizmugures, Chrysler pagaidām nedod.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu