Vēja lauzti koki krīt uz elektrolīnijām (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairākos Bauskas un apkārtnes novadu pagastos 8. februārī stiprais vējš ir radījis elektroapgādes traucējumus, informē Andris Siksnis, akciju sabiedrības «Latvenergo» ārējās komunikācijas vadītājs.

Saskaņā ar akciju sabiedrības «Sadales tīkls» Dienvidu reģiona Dispečeru dienesta sniegto informāciju, 8. februārī traucējumi bija vidējā sprieguma (20 kW) elektrotīklā, kuri dienas gaitā tika arī novērsti.

Bojājumi radās no lūzušiem koku zariem un kokiem. Tie iekārās līnijās un dažviet arī sasvēra balstus. Bojājumi izraisīja traucējumus elektroapgādē aptuveni 3000 klientiem Iecavas novada, Vecumnieku novada Stelpes un Skaistkalnes, Bauskas novada Gailīšu un Īslīces pagastā.

Dienvidu reģiona brigādes 9. februārī strādā zemsprieguma tīkla sakārtošanā, elektroenerģijas atjaunošanu vēl gaida aptuveni 70 klientu. Dienvidu reģiona speciālisti plāno, ja laika apstākļi būs labvēlīgi un neradīsies jauni masveida bojājumi, arī zemsprieguma (0,4 kW) elektrotīklu sakārtos un klientiem elektroenerģijas piegādi atjaunos.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu