Alfa Romeo Ženēvā prezentēs rodstera prototipu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alfa Romeo

Fiat koncernā ietilpstošais itāļu ražotājs Alfa Romeo plāno gaidāmajā Ženēvas auto izstādē prezentēt mazizmēra rodstera prototipu 4C GTA.

Konceptauto ārējais dizains ir veidots pēc modeļa 8C Competizione līdzības, izmēru ziņā tas ierindojams starp MiTo un Giulietta, turpretim par tehnisko pusi ziņu ir maz, atsaucoties uz holandiešu Autoblog, raksta Lenta.ru.

Pastāv iespēja, ka 4C GTA ir būvēts uz sportiskā KTM X-Bow bāzes un tam uzstādīts Alfa Romeo Giulietta pieejamais 1,75 litru turbomotors, kurš 235 zirgspēku vietā attīsta jau 265.

Iepriekš ar sportiska Alfa Romeo rodstera izstrādi plānoja nodarboties sportisko Fiat ražotājs Abarth un KTM, tomēr vēlāk plāni mainījās un Alfa Romeo nolēma izstrādi veikt pašu spēkiem.

Lenta.ru norāda, ka Abarth vēlējies izlaist 2000 rodstera vienību gadā un par katru no tiem prasīt apmēram 70 tūkstošus eiro. Kā šī iecere īstenosies, ja izstrādi savās rokās pārņems Alfa Romeo, rādīs laiks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu