Cēsīs uzceltas sniega barikādes (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cēsīs ar četru metru augstām sniega barikādēm noslēdzies barikāžu atceres pasākumiem veltītais pasākumu cikls "Pretošanās kā māksla un māksla kā pretošanās", aģentūru BNS informēja Cēsu Kultūras un tūrisma centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ance Krieviņa.

Cēsu Mākslas skolas organizētajā barikāžu tapšanā tika izmantoti 30 kubikmetri sniega, un simboliskās barikādes Pils laukumā būs aplūkojamas līdz atkusnim.

Klātesošie tika cienāti ar siltu zupu, kuru pagādāja Cēsu Kultūras un tūrisma centra producente Inga Kreile.

Barikāžu atcerei veltīto pasākumu ietvaros piektdienas vakarā Cēsu Izstāžu namā notiek arī mūziķa un novadnieka Valda Atāla koncerts.

Pasākumu cikla ietvaros visu nedēļu Cēsīs bija iespēja noskatīties speciālu kino programmu, tika atklāta izstāde "Dzelzs priekškara krišanas 20.gadadiena", notika lekciju cikls, mākslas akcija "Barikāžu celšana", skolu komandu spēle – diskusija, dziedāšana pie barikāžu ugunskura un piemiņas vakars "Barikādēm 20".

Pasākumu cikls "Pretošanās kā māksla un māksla kā pretošanās" notiek ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā atbalstu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu