TOP 5 neveiksmīgākie tērpi BAFTA apbalvošanā (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP

Svinīgā ceremonijā Londonā svētdien tika sadalītas Lielbritānijas prestižās Britu kinoakadēmijas (BAFTA) balvas. Protams, aktrises šajā pasākumā steidza arī atrādīt savus svētku tērpus. Daudzi no tiem tika modes kritiķu noraidīti.

1. Alises Īvas tērps šogad tika atzīts par visneveiksmīgāko garo vakarkleitu vidū. Alessandra Rich darinātā kleita, kura imitē melnas liesmas, nav piemērota Alises augumam. Aktrises koptēls ir vēss.

Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP

2. Aktrise Sāra Džesika Pārkere, kuru visi zinām pēc modes žurnālistes Kerijas Bredšovas lomas seriālā «Sex and the city», balvas pasniegšanas ceremonijā faniem lika vilties... Elie Saab izvēlētais bikškostīma piegriezums neizskatās labi uz aktrises auguma. Tas optiski saīsina un neizceļ vajadzīgās vietas. Arī aktrises matu sakārtojums ir neveiksmīgs un apavi nepiemēroti bikškostīmam. Garlaicīgi un Sārai netipiski - vērtē modes kritiķi!

Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP

3. Harija Potera aktrise Helēna Makrorija ceremonijā ieradās gaiši zilā vintāža stila vakartērpā. Lai gan cepuri nost par izvēli, jo kā nekā kleita ir 1963. gada «Givenchy» darinājums, tā tomēr nebija labākā izvēle. Šajā kleitā aktrise atgādina līgavas māsu. Viņa šajā tērpā izskatās daudz vecāka par saviem 44 gadiem.

Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP

4. Franču aktrise Mariona Kotijāra bija izvēlējusies vakarkleitu spilgti dzeltenā krāsā. Lai gan dzeltenā krāsa ir šā brīža modes trends, to labāk izmantot aksesuāriem. Christian Dior darinātās kleitas piegriezums ir pārāk avangardisks un kopā ar košo krāsu aktrises kopskatu padara «nenopietnu».

Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP

5. Dziedātāja un aktrise Paloma Feita visus pārsteidza ar saviem tērpiem. Arī frizūra viņai iespaidīgi izcēlās uz sarkanā paklāja. Tomēr modes kritiķi viņas drosmi izsvilpj, nodēvējot par negaumīgu.

Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP
Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu