Vismaz 5 iemesli, kāpēc vērts mīlēt viņu! (47)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/liquene

Sveikas, visas daiļās un brīnišķīgās! Strauji tuvojoties Valentīna dienai, vēlējos ar jums visām dalīties savās pozitīvajās emocijās, lai tās vairotos un virzītu jūsu domas uz katras dienas nodzīvošanu tā, lai nekas netiktu nožēlots. Sākšu ar to, ka pastāstīšu, kāpēc tieši mans lieliskais vīrietis ir tik lielisks un kāpēc ik dienas esmu laimīga, kopā ar viņu esot šajās attiecībās, jo tam ir ļoti daudz iemeslu!

1. Pirmais un, manuprāt, svarīgākais iemesls - viņš ietur robežas mūsu ikdienas komunikācijā, kas ir ļoti svarīgi, dzīvojot kopā ar kādu, lai otra nebūtu par daudz. Mans lieliskais vīrietis man ikdienā raksta salīdzinoši maz, un arī es viņu nebombardēju ar sms un zvaniem, bet tajā brīdī, kad viņš man uzraksta, es zinu, ka tieši tajā brīdī viņš domā tikai par mani, un tas man liek sajusties īpašai.

2. Viņam ir tendence man sagādāt pārsteigumus, un kurai gan sievietei nepatīk pārsteigumi? Viņam nepatīk, ja es skaļi paužu savas vēlmes, kā, piemēram: «Mīļais, es vēlos aiziet uz kino, es vēlos aiziet uz operu» - jo viņš pats ļoti labi zina, ka es to vēlos, tieši tāpēc viņš to izdarīs tieši tad, kad pats vēlēsies, nevis tad, kad es palūgšu. Piemēram, vakar darba dienas vidū man atnāca sms ar aicinājumu pēc darba doties kopā uz kino - uzreiz atlikusī dienas daļa paskrēja vēja spārniem, jo zināju, kas mani pēc tam sagaida. Pirms mēneša man atnāca sms ar tekstu: «Mīļā, janvāra weekendā braucam uz Vāciju, nobukoju biļetes.» Tieši šie pārsteigumi manu ikdienu padara interesantu,

jo viņš mani pārsteidz, īstenojot manas vēlmes pēc savas patikas!

3. Kāpēc es viņu mīlu? Nevis tāpēc, ka viņš man katru dienu to pasaka, bet gan tāpēc, ka viņš to pierāda ar darbiem: vienmēr atverot man durvis vai aizvedot uz 5 min tuvējo lielveikalu ar auto, lai man nav jānes smagi pārtikas maisi; brīvdienās vienmēr gatavojot ēst, izpalīdzot maniem ģimenes locekļiem finansiāli; katru dienu painteresējoties par manu tuvāko draugu dzīvi un manis pavadīto darba dienu, pat tad, ja nekas svarīgs nav noticis. Darot visas šīs lietas, man vairs nekas nav jājautā, jo ir skaidrs, cik ļoti viņš mani mīl un ko ir gatavs darīt manis dēļ. Mums katrai attiecībās ir lietas un darbi, kas pierādīs viņa mīlestību, - tikai jāmāk to saskatīt.

4. Neatkarīgi no tā, vai viņš ir vai nav noguris pēc garas darba dienas, atnākot mājās, viņš vienmēr pasmaidīs un mīļi samīļos, pasakot to, cik priecīgs ir mani satikt.

5. Pirms gulētiešanas mans vīrietis vienmēr izslēgs gaismu un apsegs mani, novēlot man vissaldākos sapnīšus…

Domāju, ka varētu vēl stāstīt un stāstīt to, cik VIŅŠ man ir lielisks, gādīgs, rūpīgs, sirsnīgs un mīlošs draugs un cik ļoti man ir ar viņu paveicies, bet šeit uzsvaru vēlos likt uz tā, mīļās dāmas, lai jums būtu iespēja katrai individuāli pārdomāt par savām otrajām pusītēm un pienācīgi viņus novērtēt. Protams, jūs domāsiet - tā taču nevar būt, ka viss ir tik lieliski, jo attiecībās vienmēr ir jābūt nesaskaņām, lielākām vai mazākām. Taču atklāšu jums mazu noslēpumu -

nesaskaņas rodas no tā, cik lielas jūs pašas tās padarīsiet savā galvā

un kā tālāk rīkosieties, lai tās risinātu.

Vislielākā nozīme attiecībās vienmēr ir un būs abpusējai sapratnei un savstarpējai viedokļu apmaiņai - tikai uz tām balstītas attiecības ir iespējams turpināt un būt laimīgai! Protams, arī manās attiecībās ir brīži, kad varētu gausties arī par savu lielisko vīrieti, tomēr tad uzreiz iedomājos par visām labajām īpašībām, kas viņam piemīt, un šie retie skumju un nesaprašanās brīži tiek ātri aizmirsti, jo es vienkārši esmu tāds cilvēks - domāju pozitīvi, jo

dzīvē nevaram atļauties domāt nevienu negatīvu domu!

Tādēļ, dārgās sievietes, atcerieties samīļot savus lieliskos vīriešus ne tikai īpašās dienās vai reizi gadā Valentīna dienā, bet sagādājiet viņiem mazus pārsteigumus ik dienas, samīļojiet un sabučojiet negaidītākajos brīžos - tad arī viņi jums atdarīs ar to pašu un šī pasaule kļūs par pāris laimīgiem cilvēkiem ikdienā bagātāka.

Ar sveicieniem,
Santa

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu