Toledo ir atgriezies - tagad ar 4 gadu garantiju!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais kompaktais piecdurvju hečbeka tipa sedans, ko piedāvā Spānijas zīmols SEAT, kā vēl nekad agrāk apvieno dizainu un lietderību, dinamiku un efektivitāti, kvalitāti un rentabilitāti.

Pateicoties plašajai telpai, lieliskajai daudzpusībai un izcilajai cenu attiecībai, jaunais Toledo patiks autobraucējiem, kas meklē praktisku, kvalitatīvu un par saprātīgu cenu nopērkamu automobili visai ģimenei, bet nevēlas atteikties no laba dizaina un dinamiskas braukšanas.

Jaunākās piedziņas un piekares tehnoloģijas no Volkswagen koncerna Toledo nodrošina patīkamu braukšanu, kā arī izcilu efektivitāti un drošību. It īpaši degvielas patēriņa un izmešu daudzuma ziņā Toledo ir starp labākajiem savā klasē.

Ar jauno Toledo un Leon modeļu ienākšanu tirgū, Seat automobiļiem tagad ir pieejama 4 gadu garantija ar nobraukuma ierobežojumu līdz 120 000 km.

Jaunais SEAT Toledo būs pieejams aprīkojuma līmeņos Entry, Reference un Style, un tos varēs papildināt ar virkni opcionālu aprīkojuma elementu.

Dzinēju klāstā iekļauti motori ar darba tilpumu no 1,2 līdz 1,6 litriem un degvielas patēriņu no 3,9 – 5,8 l/100km. Motoru CO2 izmešu līmenis ir no 104 – 134 g/km.

Jaunais Toledo jau tagad ir pieejams Latvijas tirgū un tā cena ir no 13 471 eiro par Entry līmeņa automobili (standartā tam ir pieejams augsta līmeņa drošības aprīkojums, manuālā klimata kontrole, priekšējo sēdekļu apsilde, elektriski vadāmi priekšējie logi, audio sistēma, priekšējo lukturu skalotāji).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu