Pirmās Sniega talkas laikā attīrīti vairāki pievedceļi (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmās Sniega talkas laikā Rīgā attīrīti pievedceļi pie vairākām Latvijas iestādēm un uzņēmumiem, kā arī sakopta dievnama teritorija Gunāra Astras ielā un attīrītas sniegotās ielas un laukumi citās Latvijas pilsētās.

Talkas organizatore Linda Ozoliņa informēja, ka sestdien pirmajā Sniega talkā piedalījušies vairāki uzņēmumi, kolektīvi, dažādu iestāžu darbinieki, kā arī atsevišķas draugu un kaimiņu grupas.

Ozoliņa norāda, ka gan šīs, gan turpmāko Sniega talku mērķis ir novērtēt uzņēmumu un privātpersonu aktivitāti un atbildību pret sabiedriskiem darbiem un palīdzēt attīrīt Latvijas ielas un ceļus no sniega un ledus, kas apgrūtina ikdienas gaitas.

Līdzīgas talkas plānots organizēt katru sestdienu, "kamēr vien laika apstākļi to pieprasīs". Savukārt iedzīvotāji aicināti, sekojot līdzi savas apkārtnes kārtībai, ziņot par vietām, kur sniegs un ledus traucē piekļuvi vai apdraud cilvēku dzīvību un veselību. Sniega talkas organizatori centīsies atrast nekārtības vaininiekus, kā arī iespēju robežās nosūtīt uz notikumu vietām cilvēkus, kas situāciju risinās.

Nākamā Sniega talka plānota 22.janvārī.

Uzņēmumi, kas vēlas atbalstīt akciju "Sniega talka", aicināti sazināties ar organizatoriem pa telefonu 26831571 vai sūtot e-pastu (info@sniegatalka.lv).

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu