Rēzeknes novadā atcelta ārkārtējā situācija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņemot vērā to, ka situācija elektroapgādes jomā Rēzeknes novada teritorijā ir strauji uzlabojusies, šodien Rēzeknes novada domes ārkārtas sēdē pašvaldības deputāti nolēmuši atcelt novadā izsludināto ārkārtējo situāciju, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Ieviņa.

Pēc AS "Sadales tīkls" valdes locekļa Aināra Feldmaņa sniegtās informācijas, 13.janvāra rītā bez elektroapgādes Rēzeknes novada teritorijā bija 560 klienti jeb aptuveni par 150 klientiem mazāk nekā vakar, savukārt strāvas nebija tikai vienā apakšstacijā.

Līdz nedēļas beigām AS "Sadales tīkls" speciālisti plāno atjaunot elektroenerģijas padevi visiem Rēzeknes novada patērētājiem.

Sakarā ar nopietniem bojājumiem elektropārvades līnijās un lielo bez elektrības palikušo patērētāju skaitu ārkārtas situācija Rēzeknes novadā tika izsludināta 6.janvārī.

Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds sacīja, ka joprojām ir spēkā valdības lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu 40 novados, tai skaitā arī Rēzeknes novadā. Par šī lēmuma atcelšanu valdība lems nākamnedēļ, pēc atbildīgo dienestu ziņojumu uzklausīšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu