Alūksnes novadā trūkst naudas ceļu tīrīšanai (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Alūksnes novads Teritoriālajā komitejā šonedēļ tika diskutējts par problēmām, kas pašvaldībai rodas ziemas ar bagātīgo sniega segu dēļ.

Komitejas vadītājs Jānis Nīkrencis uzsver – pašvaldības autoceļu fondā nepietiek līdzekļu, lai pilnvērtīgi uzturētu pašvaldības autoceļus. Izpilddirektore Janīna Čugunova klāsta, ka uz 7.janvāri Alūksnes novada rezerves fondā autoceļu uzturēšanai atlikuši tikai 10 000 latu.

Deputāti lauzīja galvas, kur ņemt līdzekļus pašvaldības ceļu tīrīšanai, līdz novads saņems naudu no valsts šim mērķim par 2011.gadu, kas varētu būt tikai janvāra beigās. Vairākus gadus krājot, Zeltiņu pagastam pašlaik autoceļu remontiem ir iekrāti 47 000 latu.

Deputāti sprieda, ka Zeltiņi varētu aizdot uz laiku līdzekļus citiem pagastiem, līdz saņems valsts finansējumu, kā arī pārdalīt novada autoceļu rezerves fonda līdzekļus, bet par to vēl lems janvāra finanšu komitejā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu