TOP 10 vietas pasaulē, kur apprecēties! (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan ārā valda ziema, tas neliedz domāt par gaidāmajām kāzām vasarā. Turklāt ir taču daudzas vietas pasaulē, kur šobrīd jau ir silts un saulains! Piedāvājam TOP 10 vietas pasaulē, kur cilvēki dodas teikt liktenīgo «Jā!».

Kā izrādās, šobrīd populāro kāzu ceremoniju vietu sarakstā nemaz neietilpst Lasvegasa vai Eifeļa torņa piekāje. Ir daudzas citas iekārojamas vietas pasaulē, kur apprecēties.

Jā, iespējams, tas nav lēts prieks, bet idejas - teiksim kāzas alā, pie ezera, muzejā - vari realizēt kaut vai tepat Latvijā!

Foto: www.grandesetapes.fr

Zemes īpašums, kurā atrodas skaistā pils, ir 150 akri (aptuveni 607 000 m2). Skaistais īpašums atrodas 45 minūšu braucienā no pašas Parīzes, netālu no Versaļas pils. Kāzu ceremonija klasiski notiek pie tur esošā ezera, kur ir īpaši gleznaina ainava. Lielā apkārtējā teritorija ļauj pēc ceremonijas darīt visu, ko sirds vēlas, - doties izjādēs, pastaigās utt.

Foto: www.tandjungsarihotel.com

Ja meklējat vietu intīmai kāzu ceremonijai, Bali laikam tomēr neienāks prātā, jo šī vieta pazīstama ar plašo tūrismu un līdz ar to lielām cilvēku masām. Taču, ja kārtīgi pameklē, var atrast nelielo Sanur ciematiņu, kur atrodas kūrorts «Tandjung Sari», kura vide ir kā radīta skaistām precībām pludmalē. Kūrorts piedāvā vien 26 bungalo mājiņas, ar ko arī pietiktu kāzu viesiem.

Foto: www.grandhotelminerva.com

Precēties Itālijā - hmmmm, sapnis. Precēties Itālijas pilī - tas ir neticami, bet iespējami! Jā, šī ekskluzīvā viesnīca «Grand Hotel» pirms pārbūves 18. gs. bijusi grezna pils. Ja varēsiet rezervēt viesnīcas balles zāli, pils atmosfēra garantēta!


Foto: lesaintgeran.oneandonlyresorts.com

Maurīcija atrodas Indijas okeāna vidū un ir ļoti šarmanta īpašās atrašanās vietas dēļ. Šajā salā var sajust divu kultūru saplūšanu - Āzijas un Āfrikas. Precies baltajās pludmales smiltīs, bet medusmēnesi baudi safari džungļos.


Foto: Reuters/Scanpix

Ja esi liela «Gredzenu pavēlnieka» fane, tad laulībām ir jānotiek Jaunzēlandē! Labi, tur nebūs ne rūķu, ne elfu, ne hobitu, bet daba neliks vilties... Tā liks reibt un liks iemīlēties vēl vairāk! Kurš teicis, ka nevar precēties sārti baltā slēpotāja kostīmā kalna virsotnē? Ja turp dodies, noteikti izbaudi kalnu varenību!

Foto: www.dalhousiecastle.co.uk

Skotija, kur Mels Gibsons, tēlojot «Drošsirdi», kliedza: «Brīvība!» - ir īstā vieta, kur zaudēt to un sākt kopdzīvi! Šī ziemeļu valsts ir ļoti skaista, un īpaši kāzām iecienīta ir Edinburgas Dalhausas pils, kas celta 13. gs. kā cietoksnis. Šeit abi varat sajusties kā karalis un karaliene kaut vienu dienu!


Foto: cathedralpeak.co.za

Ja rezervēsiet savas kāzas laikā no septembra līdz aprīlim, tad šeit - Drakensbergā piedzīvosiet īpaši siltu un jauku laiku. «Cathedral Peak Hotel» ir ļoti interesanta kapela, kas veidota no salmiem un akmens. Tās atrašanās vieta arī ļauj baudīt džungļu skaņas un atmosfēru. Martā iespējams visvairāk redzēt džungļu iemītniekus. Precies kā Tarzāna Džeina!

Foto: www.hotelclub.com

Precēties alā kā alu cilvēkiem? Kāpēc ne! Šī ala ir īpaši romantiska, jo tās vidū ir milzīgs ezers un fantastisku skaņu rada divi ūdenskritumi. Alā jau ir izveidota speciāla vieta, kur laulāties. Un tur noteikti ir vieta, kur atbalss ir vislielākā un ilgākā - tur varat izkliegt savus mīlestības apliecinājumus!

Foto: legionofhonor.famsf.org

Izvēlēties vēsturisku muzeju par precību vietu? Kāpēc ne! Īpaši, ja tas atrodas skaistā vietā ar skatu uz Sanfrancisko. Sārti baltā ēka - neoklasicisma paraugs ar aizmugurē esošo okeāna līci ir fantastika, ko nevar sabojāt pat nepieredzējis fotogrāfs! Kur vien skaties, visur ir skaisti!

10. ASV, Ņujorka – Central Park

Ja esi īsta lielpilsētu meitene, Ņujorkas Centrālais parks ir domāts tev. Tur ir tik daudz iespēju - tilti, zoo, karuselis, ezers, izjādes ar zirgiem u.c. Kā tas izskatās, paskaties kaut vien seriāla «Gossip girl» beidzamo sēriju, kur Blēra un Čaks beidzot apprecas!

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu