General Motors domā par pieejamu sporta auto (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chevrolet

General Motors koncerna Ziemeļamerikas nodaļa ir sākusi domāt, vai nevajadzētu modeļu klāstu papildināt ar salīdzinoši lētu klasiskās piedziņas sporta auto, kas ideoloģiski līdzinātos Toyota GT 86.

Auto varētu tikt konstruēts uz General Motors Alpha platformas, kas jau veido bāzi modelim Cadillac ATS. Par dizaina paraugu savukārt varētu kalpot Chevrolet Code 130R, kas pirmo reizi tika parādīts pagājušā gada Detroitas auto izstādē, vēsta Motor.ru. Tas bija neliela izmēra klasiskās piedziņas auto ar kupejas virsbūvi un priekšā iebūvētu 1,4 litru 150 zirgspēku turbodzinēju.

Konceptauto Chevrolet Code 130R tika izstrādāts, ņemot vērā Savienoto Valstu jaunatnes priekšstatu par to, kas ir cenas ziņā pieejams ielas sporta auto.

Viedokļus pirms konceptauto veidošanas Chevrolet vāca visa 2011.gada laikā, un atbilstoši tiem lielākā potenciālo pircēju vēlēšanās bija, lai auto nemaksātu vairāk par 20 tūkstošiem dolāru.

General Motors Ziemeļamerikas nodaļas vadītājs Marks Reuss pagaidām atturas minēt, cik varētu maksāt gaidāmais auto, taču sola, ka tas būs tik lēts, cik vien iespējams. Salīdzinājumam - Toyota GT 86 (ASV tas tiek tirgots ar Scion zīmolu) sākuma cena ir 25 255 ASV dolāru.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu