Latviju sasniedzis jaunais Seat Leon (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Unikāls, emocionāls dizains, dinamisks, sportisks raksturs, pievilcīga inovatīvu tehnoloģiju pakete, izsmalcināta kvalitāte un elegance. Tāds ir jaunais Seat Leon.

Jaunais Leon ir būvēts uz «Volkswagen» grupas moduļu platformas MQB (tā cita starpā jau tiek lietota septītās paaudzes Golf, Audi A3, Škoda Rapid, Seat Toledo ražošanā).

Foto: Seat

Modelim Leon ir sagatavots sešu benzīna un četru dīzeļdegvielas dzinēju klāsts, kas faktiski nosedz jebkura autobraucēja vēlmes kā veiktspējas, tā arī degvielas patēriņa ziņā. Leon modeļu vidējais patēriņš kombinētā ciklā atkarībā no motorizācijas ir robežās no 3,8 līdz 6 litriem uz 100 kilometriem, bet CO2 izmešu daudzums attiecīgi ir 99 - 139 g/km.

Piecdurvju automobilis ir piesātināts ar jaunākajām tehnoloģijām braukšanas palīgsistēmās, daudzfunkcionālajās ierīcēs, šasijā un piedziņā. Dzinēji apvieno efektivitāti un jaudu, kas tiek panākta bez piepūles. Revolucionārs Seat solis ir par papildu samaksu pieejamā pilnā LED pakete, kurā ietilpst tuvie un tālie LED lukturi. Kalpojot par paraugu citiem, jaunais Leon šo jauno tehnoloģiju pirmo reizi padara pieejamu kompakto automobiļu segmentā.

Foto: Seat

Kopumā Leon tiks piedāvāts trīs dažādos pamata aprīkojuma līmeņos - Reference, Style, FR. Pieejamākais no tiem būs Reference, kas pamata komplektācijā maksā 14 742 eiro (ieskaitot PVN), taču tai pašā laikā būs diezgan labi aprīkots (standartā tam ir, piemēram, manuālā klimata kontrole, priekšējo sēdekļu apsilde, elektriski vadāmi priekšējie logi, mediju sistēma «Touch» ar skārienjutīgu ekrānu un priekšējo lukturu skalotāji). Piedevām Seat automobiļiem ir 4 gadu garantija ar nobraukuma ierobežojumu līdz 120 000 km.

«Mūsos rit spāņu un vācu asinis. Mēs esam kaislīgi perfekcionisti. Mēs esam emocionāli tehnologi. Visas mūsu zināšanas ir tas, ko jūs izbaudīsiet. Mēs padarām dizainu funkcionālu. Mēs dodam tehnoloģijām dzīvību. Mēs to saucam par ENJOYNEERING. Mēs esam SEAT,» - tā Seat raksturo savu jauno filosofiju.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu