Apbalvota sliktākā seksa aina (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Vai pareizāk sakot, vissliktāk aprakstītā seksa aina. «Bad Sex in Fiction Award» prēmiju, kas tiek izsniegta rakstniekiem, šogad saņēma kanādiešu izcelsmes literāte Nensija Hjūstona.

Rakstniece saņēma prēmiju par savu četrpadsmito romānu "Infrasarkans" ("Infrared"), kur stāstīts par sievieti - fotogrāfi, kura iemūžina fotogrāfijās savas draudzenes seksa laikā. "The Guardian" publicē arī kādu autores citātu, kurš raksturo galvenās varones emocijas un izjūtas:

"viņa peldēja priekā kā zivs" vai "viņas miesa ir kā arhaiska karaļvalsts, kas rada stresu, asaras, murgus un bērnus".

Hjūstone ir trešā sieviete - laureāte "Bad Sex in Fiction Award" prēmijai, kuru pasniedz britu žurnāls "Literary Review". Balvu pasniedz kopš 1993. gada. Pagājušā gadā to saņēma amerikāņu rakstnieks Deivids Gatersens par romānu "Cars Eds.

Vairāki grāmatu mīļotāji ir pārsteigti, ka šā gada viena no populārākajām erotiskā žanra grāmatām "50 Greja nokrāsas", kuru sarakstījusi E.L. Džeimsa, nav iekļuvusi laureātu sarakstā.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu