Māksliniece Indra Sproģe un Citroen DS5 (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsdienās automobiļu klases ir saplūdušas tiktāl, ka robežas starp lieliem un maziem, dārgiem un lētiem vai arī sportiskiem un ikdienišķiem kļūst arvien grūtāk noteikt.

Cilvēkiem tīk komforts, tādēļ automobiļi pieaug gan izmērā, gan aprīkojumā, radot līdz šim vēl neredzētu automobiļu klasi. DS5 ir Citroen versija par to, kā būtu jāizskatās premium segmenta kompaktklases automobilim franču izpildījumā.

Citroen modeļu apakšgrupa DS tika ieviesta 2009. gadā un ir iecerēta kā augstvērtīgāka alternatīva standarta Citroen modeļiem - no parastajiem C3, C4 un C5, DS3, DS4 un DS5 atšķiras ar izsmalcinātāku, drosmīgāku ārējo dizainu un labāku aprīkojumu.

Jaunākais modelis DS automobiļu saimē ir DS5. Tas ir salīdzinoši liels auto, kuram par bāzi ņemta PSA Peugeot Citroen tehnoloģiskā platforma, uz kā būvēts arī Peugeot 3008. DS5 ir 4,53 metrus garš, pusotru metru augsts un pusotru tonnu smags, bet tā cena ar labu aprīkojumu un 163 zirgspēkus spēcīgu dīzeļdzinēju pārsniedz 35 tūkstošus eiro.

Savā ziņā šis auto ir mākslasdarbs un to vislabāk vērtēšanai nodot māksliniekam - cilvēkam, kas izprot lietas, ko lielākā daļa sabiedrības varbūt pamana, bet neprot novērtēt. Citroen DS5, tā ārējo dizainu, salona iekārtojumu, interjera dizaina nianses tādēļ šoreiz vērtēs māksliniece Indra Sproģe

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu