Goodyear vēlas iemācīt braukt Loenai un Bainsai (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Goodyear» piedāvā bezmaksas auto vadīšanas nodarbības Lindsijai Loenai un Amandai Bainsai

ASV riepu ražotājs «Goodyear» piedāvājis bezmaksas auto vadīšanas nodarbības aktrisēm Lindsijai Loenai un Amandai Bansai, kas pēdējā laikā izraisījušas vairākus satiksmes negadījumus.

Slavenību jaunumu portāls TMZ publicējis «Goodyear» pārstāvja izsūtītās vēstulēs, kurās abām neveiksmīgajām autovadītājām solīts uzdāvināt lidmašīnas biļeti uz Akronu Ohaio štatā, kur tām tiks vadītas individuālās braukšanas nodarbībās.

Porsche pēc Loenas izbrauciena šā gada jūnijā
Porsche pēc Loenas izbrauciena šā gada jūnijā Foto: AP/ScanPix

«Mēs saprotam, ka automašīnas vadīšana var sagādāt grūtības,» teikts Bainsai adresētajā vēstulē. «Publiskām personām vienmēr tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, tāpēc braukt labi tev ir jo īpaši nozīmīgi. Mēs esam noraizējušies par tavu un visu pārējo autovadītāju drošību, tāpēc labprāt palīdzam, kā vien varam.»

Kā jau ziņots, šonedēļ Loena tika aizturēta par gājēja notriekšanu Ņujorkas viesnīcas tuvumā, savukārt jūnijā aktrise iekļuva autoavārijā, viņas vieglajai automašīnai «Porsche» saduroties ar pašizgāzēju. 2010.gadā pret viņu tika ierosināti divi tiesas procesi par cilvēka notriekšanu ar automašīnu. Saistībā ar ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu Loena divas reizes īslaicīgi atradusies cietumā.

Šomēnes ārzemju medijos izskanēja ziņas, ka filmas «Easy A» («Vieglas uzvedības teicamniece») aktrise Bainsa tiks tiesāta par braukšanu alkohola reibumā un bēgšanu no avārijas vietas.

Pagājušās nedēļas nogalē Loena publiski sūdzējās, ka bijusī bērnu telekanāla «Nickelodeon» aktrise Bainsa netiek sodīta tikpat bargi kā viņa pati. «Kāpēc mani ielika cietumā, bet »Nickelodeon« zvaigzne vēl nav sodīta nemaz?» tvītoja skandalozā aktrise.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu