Lexus uz Parīzi vedīs vidējās klases kupeju (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Gada sākumā Detroitā Lexus prezentēja konceptautomobili LF-LC – sportisku kupeju ar 2+2 sēdvietām.

Eiropā šis auto debitēja Ženēvas auto izstādē martā, bet tagad Parīzes motoršovam ir sagatavots pēc LF-LC un arī sērijveida supermašīnas LFA dizaina parauga veidots vidējās klases kupejas koncepts LF-CC.

Tas ir auto, kurā dizaineri pa jaunam interpretējuši L-finesse dizaina valodu, un tā atspoguļojas radiatora režģī un asajos ārējā dizaina elementos. Cita starpā var atzīmēt, ka dizaina evolūcijas rezultātā LF-CC ir priekšējais bampers, kam ir ne tikai stilistiska, bet arī praktiska nozīme, jo tā izliekumi veicina gaisa pievadi dzinēja telpai un bremzēm, savukārt padziļinājumi sānu sliekšņu aizmugurējā daļā optimizē aerodinamiku un nodrošina augstāku piespiedējspēku.

Papildus tam var atzīmēt, ka LF-CC virsbūvi klāj no jauna izstrādāta Fluid Titanium virsbūves krāsa, kas, būdama īpaši atstarojoša, labāk izceļ virsbūves paneļu reljefa atšķirības.

Interjera iekārtojumā dizaineri uzsvaru likuši uz Lexus cienīgu kvalitāti un augstvērtīgiem materiāliem, bet par braukšanas baudu un teicamu redzamību gādājot optimāla vadītāja sēdekļa, sporta stūres un pedāļu bloka izvietojuma kombinācija.

LF-CC ir apgādāts ar jaunu hibrīddzinēju, kura pamatā ir 2,5 litru četru cilindru benzīna motors. Tā veiktspēja netiek atklāta, taču apvienojumā ar spēcīgu elektromotoru tā vidējais CO2 izmešu rādītājs nepārsniedzot 100 g/km. Jau tuvākajā nākotnē šis spēka agregāts papildinās Lexus modeļu motoru paleti.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu