Obama: Romnijam nav «nevienas jaunas idejas» (39)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Republikāņu Baltā nama pretendentam Mitam Romnijam nav «nevienas jaunas idejas», svētdien aģitācijas pasākumā Kolorādo štatā sacīja ASV prezidents Baraks Obama.

Viņš arī nosodīja to, ka Romnijs savā nominācijas runā Republikāņu partijas nacionālajā konventā Tampā, Floridā, pagājušajā nedēļā nav pieminējis Afganistānas karu.

«Neraugoties uz visiem izaicinājumiem, kādus mēs sastopam šajā jaunajā gadsimtā, tas, ko viņi piedāvāja trīs dienu laikā, bija plāns, kas labāk iederētos pagājušajā gadsimtā,» paužot nopēlumu republikāņu trīs dienu konventam, sacīja Obama.

«Tas bija atkārtojums, mēs esam to redzējuši iepriekš, jūs to varējāt tikpat labi būt redzējuši melnbaltajā televizorā, kas aprīkots ar izvelkamajām antenām,» norādīja prezidents.

Romnijs arī atteicies atklāt savu «slepeno mērci», kas viņam palīdzētu radīt jaunas darbavietas. «Viņš nepiedāvāja nevienu jaunu ideju,» uzsvēra Obama.

Obama arī kritizēja Romniju par to, ka viņam konventā Floridā nav bijis «nekā, ko teikt» par Afganistānas karu, kuru prezidents ir solījis pabeigt «atbildīgi», tāpat kā viņš savulaik izveda karaspēku no Irākas.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu