TVNET eksperts: Alise Trautmane, «NARCISS» (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk TVNET Sievietēm uz jautājumiem par modes pasaules jaunumiem un stila aktualitātēm atbildēs modes zīmola «NARCISS» dibinātāja Alise Trautmane.

Alise Trautmane par sevi:

Jau kopš bērnības gleznošana ir bijusi tā nodarbe, kas ļāvusi man realizēt savus izsapņotos fantāzijas tēlus. Tāpat ir ar apģērbiem, kurus radu modes zīmolam NARCISS.

Vispirms manā iztēlē dzimst ideja, ko auklēju tik ilgi, līdz esmu pilnīgi pārliecināta, ka tas ir tieši tas, kas nepieciešams.

NARCISS

Pirms modes zīmola NARCISS mana pasaule bija saistīta ar tieslietām un ekonomiku, tajā biju izveidojusi sev drošu, stabilu un strauji augošu karjeru. Neskatoties uz to, pienāca brīdis, kad izlēmu pamest korporatīvo pasauli, jo nejutu gandarījumu un izaugsmi. Pēc studijām Sv. Martina Mākslas un dizaina centrālajā koledžā Londonā un Eiropas dizaina institūtā Milānā nodibināju modes zīmolu NARCISS. Zīmola NARCISS nosaukuma pamatā ir seno grieķu mīts par izskatīgo, jauno puisi vārdā Narciss, kurš iemīlējās pats savā atspulgā. Zīmols NARCISS nemudina pievērsties neveselīgam narcismam un apsēstībai ar sevi —

NARCISS aicina sievietes justies pašpārliecinātām un iemīlēt sevi.

Tagad jūtos patiesi gandarīta, ka NARCISS dinamiski aug un attīstās. Apliecinājums tam ir Latvijas Modes federācijas balvas «Gada modes zīmols» iegūšana divus gadus pēc kārtas, proti, 2011. un 2012. gadā, zīmola NARCISS tērpu fotogrāfiju publicēšana modes industrijas vadošajos glancētajos žurnālos, kā VOGUE, GRAZIA, GLAMOUR, Elle, Marie Claire, L’OFFICIEL un citos, un kolekciju pārdošana Lielbritānijā, Krievijā Kuveitā, Apvienotajos Arābu Emirātos. Šoruden NARCISS jau otro sezonu prezentēs savu kolekciju vienā no prestižākajām modes izstādēm pasaulē – TRANOI –, kas notiek Parīzes modes nedēļas laikā.

JAUTĀ VISU PAR UN AP MODI TVNET SIEVIETĒM STILA EKSPERTEI ALISEI TRAUTMANEI - JAUTĀJUMU RAKSTI EKSPERTU LOGĀ!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu