Mīlu vīru, bet tomēr gribu citu... (120)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Kristiano

Kā rīkoties, ja sievietei ir viss - vīrs, bērni, māja, mašīnas, BET gribas citu? Konsultē ģimenes psihoterapeite Aina Poiša.

Situācija:

«Esmu 27 gadus jauna, glīta, ir divi bērni, vīrs, māja, divas mašīnas, suns. Vīrs mani ļoti mīl. Dzīvojam laulībā no 18 gadu vecuma. Sākumā bija traki, taču tagad dzīvojam saticībā. Saprotamies ļoti labi, sekss ir regulārs un dažāds.

Ir kopīgi hobiji un izbraukumi. Bet ir viens - bet. Mani seksuāli pievelk citi vīrieši. Man patīk šī pirmās reizes trauksmainā sajūta,

šis narkotiskais uzbudinājums, un es tam nespēju pretoties. Vai tā ir atkarība no seksa?

Un ja jā, tad kur man vērsties pēc palīdzības, jo, lai cik dīvaini tas skanētu, - es mīlu savu vīru!»

Atbild Aina Poiša:

«Kaimiņdārzā āboli vienmēr liekas gardāki nekā pašu dārzā. Šajā gadījumā jāatzīst, ka tiek spēlēts uz visai augstām likmēm, kas saistās ar vīru, bērniem, māju un citām materiālām vērtībām. Sievietei ir jāapzinās, ka ir liels risks visu pazaudēt, tāpēc ir laiks apdomāt, ko sieviete vēlas, un saprast, ko saka apziņa un ko vēsta zemapziņa.

Diemžēl šādā veidā konsultāciju par atkarību no seksa es nevaru sniegt, tomēr varu pateikt vienu - tā ir spēlēšanās ar uguni, un

laikam jau sieviete savos 27 gados nav pietiekami nobriedusi, lai sadalītu prioritātes,

jo nepārtraukti savas bērnišķīgās vēlmes tiek nostādītas augstāk par visu citu.

Ar šo sajūtu, ka viss ir, bet kaut kā trūkst, varētu tikt galā, aprunājoties ar savu partneri un izzinot partnera sajūtas un domas. Varbūt jums vienkārši pietrūkst komunikācijas? Tāpat varat doties pie kvalificēta psihoterapeita vai psihoanalītiķa.»

Komentāri (120)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu