Kā izveidot ūdensnoturīgu make-up? (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr / ashleigh5272001

Iedomājies, tev ir romantisks randiņš sevišķi karstā vasaras pēcpusdienā un gribi taču izskatīties ideāli skaista, vai ne? Tāpat kā strādājot birojā, vienmēr jāizskatās labi, neatkarīgi no tā, cik daudz grādu rāda termometra stabiņš. Tādēļ īsti vietā būs ūdensnoturīgais grims! Iesaka Ieva Andriņa-Eddings, Starptautiskā grima mākslas skolas direktore.

Pirmais solis: Ūdensnoturīgais tonālais krēms

To veido atkarībā no tā, cik biezu grima kārtu vēlies likt uz sejas. Tā kā mūsdienu kosmētikas produkti sastāvā ir ļoti maigi un nemanāmi, arī vasarā īpašos gadījumos uz visas sejas var klāt tonālo krēmu. Par ūdensnoturību liecinās uzraksts uz iepakojuma oil free (brīvs no eļļas). Vienīgi, tā kā tā sastāvā nav taukvielu, tad to būs grūtāk uzklāt uz ādas. Lai atvieglotu šo procesu, vispirms bagātīgi ar mitrinošu dienas krēmu iezied ādu, bet tad klāj tonālo. Šādi izveidosi vienmērīgu sejas toni.

Otrais solis: Skaistas acis

Ēnām, tušai, zīmulim un vajadzības gadījumā arī uzacu zīmulim arī jābūt ūdensnoturīgiem. Tad par savu izskatu nebūs jāšaubās pat pēc draiskas atveldzēšanās jūrā vai pēkšņas izmirkšanas uz ielas spēcīgajos vasaras negaisos. Atceries - acu ēnas uz plakstiņiem labāk turēsies, ja iepriekš uz tiem būsi uzklājusi tonālo krēmu.

Vari izmēģināt arī šīs sezonas jaunumu – ūdensnoturīgu multiproduktu trīs vienā. Ar to var krāsot gan acu plakstiņus, gan ietonēt vaigu kaulus, gan arī piešķirt krāsu tavām lūpām. Tam ir krēmveida konsistence, tādēļ sārtumu visērtāk uz vaigiem (vai citām sejas vietām pēc izvēles) būs uzklāt ar pirkstiem.

Zināji, ka daudzi slaveni make-up meistari grimu klāj tikai ar pirkstiem? Tas ir tādēļ, ka šādi produktu var uzsildīt ar roku siltumu, bet, nedaudz uzsildīts, tas vieglāk klājas uz ādas.

Savukārt, ja esi no sievietēm, kas vasarā nemīl «valkāt» tonālo krēmu, bet spīdīgā un apsārtusī āda tomēr prasa veikt korekcijas, vari tonālo krēmu klāt tikai sejas T zonā: zem acīm, uz deguna, pieres centrālajā daļā un uz plakstiņiem, ja vēlāk grasies izmantot acu ēnas. Vienīgi, veicot šo triku, jāpārbauda, vai vasaras tonālais krēms patiesi ir vienā tonī ar tavu iedegušās ādas krāsu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu