Zatlers veselības stāvokļa dēļ politikā būs mazāk aktīvs (158)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Valsts prezidents un Reformu partijas dibinātājs Valdis Zatlers paziņojis, ka veselības stāvokļa dēļ uz laiku nebūs aktīvs politikā, norādīts partijas paziņojumā presei.

(papildināta un precizēta visa ziņa; pievienots video.)

"Turpmākajos mēnešos mans spēks un izturība visvairāk būs nepieciešami man pašam. Ārsti man ir uzstādījuši diagnozi, kas jau vistuvākajā laikā paredz operāciju un intensīvu ārstēšanu. Es nešaubos, ka jau pēc dažiem mēnešiem atgriezīšos un turpināšu strādāt jums un Latvijas valstij,» norāda Zatlers.

Viņš uzsver, ka patlaban uz nenoteiktu laiku viņam ir jāveltī visa enerģija savai veselībai.

Pirmdien vakarā Reformu partijas valdes sēdē vienbalsīgi tika ievēlēti trīs Valdes priekšsēdētāja Valda Zatlera vietnieki - Edgars Rinkēvičs, Jānis Vilnītis un Sandra Sondore-Kukule, nosakot viņu kompetences jomas un sadarbības principus.

Reformu partijas pārstāve Daiga Holma paskaidroja, ka Zatleram vienkārši būs mazāk laika, ko veltīt partijas vadībai, tādēļ ievēlēta paplašināta valde.

"Zatlers noteikti paliek politikā, noteikti saglabā savu deputāta mandātu," paskaidroja Holma.

Skatīt pievienoto video.



Komentāri (158)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu