Pirmklasnieku vecāki var doties saņemt bezmaksas mobilo telefonu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/LMT

No pirmdienas līdz pat 12. septembrim 1. klašu skolēni un viņu vecāki var doties uz LMT dīleru tīkliem visā Latvijā, lai saņemtu mobilos telefonus «Samsung GT-E2121» un «O!Kartes» komplektus, informē uzņēmumā.

Tāpat kā pagājušajā gadā apmaiņā pret telefonu LMT lūdz atnest simbolisku dāvanu – grāmatu, kas varētu iepriecināt kādu citu Latvijas bērnu.

«Mobilo telefonu noteikti atvieglos skolas gaitu uzsākšanu. Vecāki un mazais skolnieks varēs justies droši, jo mobilais telefons ļaus viņiem sazināties jebkurā brīdī un vietā, nodrošinot bērnam tik nepieciešamo ģimenes atbalsta sajūtu,» norāda LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

Ņemot vērā pagājušā gada pozitīvo pieredzi, kopumā visā Latvijā mobilos telefonus saņēma 15 000 pirmklasnieku un tika savāktas 25 000 grāmatas, LMT ir parūpējies, lai arī šogad mobilos telefonus varētu saņemt visi mazie skolēni.

Lai to iegūtu vecākiem ir jāņem topošā skolnieka dzimšanas apliecība un jādodas uz LMT dīleru tīkliem, kas darbojas visā Latvijā.

«Samsung GT - E2121» telefons aprīkots ar visām pirmajam telefonam nepieciešamajām funkcijām. Telefonam ir iebūvēta FM radio antena, kas nodrošina radio klausīšanos bez austiņām. Šis modelis piedāvā arī failu vai kontaktu pārsūtīšanas iespējas ar «Blue tooth» palīdzību, kā arī mūzikas failu atskaņošanu un uzglabāšanu «micro SD» kartē.

Savukārt pirmklasnieku vecākiem jau sesto gadu LMT piedāvās saņemt 50% atlaidi abonēšanas maksai un zvaniem LMT tīklā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu