Stross-Kāns kompensācijā prasa miljonu no istabenes (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Starptautiskā valūtas fonda vadītājs Dominiks Stross-Kāns, kurš pērn iekļuva skandālā par iespējamu kādas Ņujorkas viesnīcas istabenes izvarošanu, iesniedzis prasību pret istabeni, prasot viņai vienu miljonu dolāru kompensācijā par aptraipīto reputāciju, kuras dēļ tika iznīcināta viņa karjera, ziņo newsru.com.

Bijušais Francijas Sociālistiskās partijas līderis un kandidāts uz valsts prezidenta amatu 32 gadus veco sievieti apsūdz «apzinātā melīgas liecības sniegšanā», kas aptraipījušas viņa reputāciju un devušas triecienu viņa «profesionālajiem plāniem». Tāpat notikušais esot viņam radījis «emocionālus pārdzīvojumus».

Oficiālas apsūdzības pret Strosu-Kānu istabenes izvarošanā tika atsauktas, kad varas iestādes konstatēja, ka istabene sniegusi nepatiesas liecības, kas tādējādi meta ēnu uz viņas liecību ticamību kopumā.

Pati istabene no sava stāsta joprojām neatkāpjas un Strosu-Kānu iesūdzējusi tiesā civilā kārtībā.

Jāatgādina, ka Stross-Kāns tika arestēts 2011.gadā lidostā, kad no ASV mēģināja izlidot uz dzimto Franciju. Viesnīcas istabene bija vērsusies policijā, apgalvojot, ka Stross-Kāns viņu izvarojis savā viesnīcas numuriņā. Toreizējais SVF vadītājs to noliedza, norādot, ka seksuāls kontakts noticis pēc abpusējas piekrišanas.

Neskatoties uz to, ka apsūdzības pret viņu vēlāk tika atsauktas, skandāls viņam maksāja viņam SVF vadītāja krēslu un iznīcināja viņa izredzes kādreiz ieņemt Francijas prezidenta amatu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu