Tralmaks aiziet no "Dienas" padomes vadītāja amata (22)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien no AS "Diena" padomes priekšsēdētāja amata atkāpies Aleksandrs Tralmaks, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja AS "Diena" sabiedrisko attiecību vadītāja Anna Muhka.

Muhka pastāstīja, ka tuvākajā laikā paredzēta padomes sēde, kad taps zināms, kurš turpmāk vadīs uzņēmuma padomi.

Biznesa portālam "Nozare.lv" ar Tralmaku sazināties neizdevās, savukārt portālam "Diena.lv" Tralmaks norādījis patlaban atrodas Londonā un sīkākus komentārus pagaidām nesniegs.

Tralmaks AS "Diena" kā īpašnieku pārstāvis sāka darboties pagājušā gada jūlijā, kad viņam piederošā kompānija "Nedela S.A." pārņēma visas zviedru akcionāra "Bonnier AB" piederošās AS "Diena" un laikraksta "Dienas Bizness" akcijas.

Vēlāk Tralmaks informēja, ka uzņēmuma īpašnieki ir britu Roulendu ģimene.

Savulaik Tralmaks bijis laikraksta "Diena" direktors.

Pēdējās izmaiņas AS "Diena" padomes sastāvā tika veiktas 30.aprīlī, kad padomes priekšsēdētāja amatā tika apstiprināts Tralmaks, bet padomes locekļu amatos - Viktors Troicins (priekšsēdētāja vietnieks) un Jānis Ogsts.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Troicins ir "Mercedes" automobiļu tirgotājas Benitas Sadauskas biznesa partneris vieglo automašīnu nomas uzņēmumā SIA "Stars līzings", kur Troicinam pieder 30% daļu, bet Sadauskai - 70%. Troicins ir arī valdes priekšsēdētājs "Stars līzings" piederošajā uzņēmumā SIA "DS2", kas līdz 2008.gada martam tika saukts par SIA "Premium auto centrs".

Savukārt Ogstam līdzīgās daļās ar Gati Eglīti pieder SIA "BSI", kur Ogsts pilda arī valdes priekšsēdētāja pienākumus.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu