Vēl viens unikāls Bugatti (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No reti sastopama auto uztaisīt unikālu eksemplāru nav grūti. Pierādījums tam ir Bugatti Veyron versija Grand Sport Wei Long, ko franču zīmols šobrīd izrāda Pekinas motoršovā.

Līdzīgi kā pērn vasarā atklātais Grand Sport L'Or Blanc, arī šis auto, proti, tā izskats un interjers, ir izstrādāts sadarbībā ar vācu Karalisko porcelāna manufaktūru (Königliche Porzellan Manufaktur). Vienīgi dizaineri ir atteikušies no zilajiem akcentiem uz baltās virsbūves, savukārt salonā dominē sarkanā krāsa.

Foto: Bugatti

Tehniski auto neatšķiras no standarta Grand Sport rodstera un aizvien ir apgādāts ar 1001 zirgspēka motoru, kas ļauj sasniegt vairāk nekā 400 km/h ātrumu, bet unikālā auto cena ir noteikta 1,58 miljonu apmērā. Tas pat ir mazāk, nekā Bugatti prasa par sērijveida Veyron Grand Sport Vitesse jeb rodsteru, kam uzstādīts 1200 zirgspēkus spēcīgais Veyron Super Sport motors, - šā auto bāzes cena ir 1,8 miljoni eiro.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu