LNT meklē pārus kāzām televīzijas tiešraidē (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Jau vairākus gadus pēc kārtas trīs vienādi cipari datumos vilina jaunos pārus noslēgt laulību tieši zīmīgajā datumā.

Šogad LNT kopā ar tirdzniecības centru „Mols” piedāvā ļoti īpašu, vēl nebijušu iespēju laimīgajiem pāriem – apprecēties un svinēt savas kāzas visas Latvijas acu priekšā – televīzijas tiešraidē - tik maģiskajā datumā – 10.10.10.

Īpaši populārs par kāzu datumu kļuva 07.07.07., jo daudzi septītnieku uzskata par veiksmes ciparu. Šajā dienā tika uzstādīts jauns laulību reģistrācijas rekords – jāvārdu teica un laulībā stājās 748 pāri. Šādu rādītāju vairs neizdevās sasniegt ne 08.08.08. datumā, kad laulības slēdza 681 pāris, ne arī 09.09.09., kad laulībā stāties nolēma 133 pāri.

Šogad ir vēl maģiskāks skaitlis – 10.10.10.! Iespējams, ka tieši šajā datumā tiks pārspēts 2007.gada kāzu rekords! Tādēļ šī ir katra maģiskā iespēja!

LNT un tirdzniecības centrs „Mols” piedāvā vēl nebijušu notikumu – svinēt īstas kāzas tieši zīmīgajā datumā televīzijas tiešraidē – visas Latvijas acu priekšā!

Niks Volmārs, LNT radošais direktors: "Jau senajā Grieķijā skaitlim 10 piedēvēja brīnišķas īpašības. Kāzas, kas rīkotas šajā enerģētiski apaļajā un spēcīgajā datumā, dos milzīgu spēku laulībām. Mēs ar ārkārtīgu lepnumu gaidām iespēju kļūt par vedējiem 10 brīnišķīgiem jaunajiem pāriem. Jau šobrīd daudzi televīzijas radošie cilvēki kopā ar profesionāliem kāzu rīkotājiem strādā pie īpaša kāzu ceremonijas scenārija, lai padarītu šo maģisko dienu neaizmirstamu."

„Daudzi „Mola” apmeklētāji, kuri ir precību gados, atzinuši, ka savas kāzas vēlētos svinēt netradicionāli un īpaši. Šī ir tā iespēja, lai savas dzīves vienu no skaistākajām dienām padarītu neaizmirstamu un neatkārtojamu,” aicina tirdzniecības centra „Mols” menedžere Lelde Gangnuse.

Pāri, kuri ir gatavi dzīves romantiskākajam mirklim, – padariet savas kāzas neaizmirstamas! Šobrīd LNT mājas lapā www.lnt.lv jau ir atrodama dalībnieka anketa, kuru aicinām aizpildīt visus pārus, kuri vēlas piedalīties šajā skaistajā pasākumā un svinēt īstas kāzas visas Latvijas iedzīvotāju acu priekšā. Šis būs neaizmirstams mirklis, jo jāvārdu datumā 10.10.10. televīzijas tiešraidē vienlaicīgi teiks 10 pāri! Piesakoties šim notikumam, ikkatrs savu kāzu dienu padarīs neaizmirstamu! Pieteikuma anketu var aizpildīt līdz vasaras beigām.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu