Jaundžeikaram vajāšanas mānija? (102)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Dzintars Jaundžeikars (LPP/LC) vērsies prokuratūrā ar lūgumu pārbaudīt, vai viņš netiek izsekots un vai netiek noklausītas viņa telefona sarunas, apstiprināja Jaundžeikars.

"Pats esmu pārliecinājies, ka šāda izsekošana notiek, atsevišķi komisijas kolēģi ir sūdzējušies, ka, iespējams, notiek viņu telefona sarunu noklausīšanās," sacīja Jaundžeikars.

Viņš arī atzina, ka gadījumā, ja viņš tiek oficiāli uz kāda lēmuma pamata izsekots vai noklausīts, tad šādai rīcībai ir jābūt pamatojumam, tādēļ viņš ir vērsies ar lūgumu prokuratūrā.

Saeimas Nacionālās drošības komisijas loceklis Dzintars Zaķis (JL), vaicāts, vai viņam nav bažu, ka tiek noklausītas viņa telefona sarunas,  sacīja: "Mani tas neuztrauc, jo es nerunāju pa telefonu par lietām, kas būtu slēpjamas no sabiedrības."

Komisijas deputāts Māris Kučinskis (TP) savukārt norādīja, ka viņam neesot bažas par tām darbībām, ko veic Satversmes aizsardzības birojs, taču nevarot izslēgt šādu iespēju par mazajām stacijām un iekārtām, kuru darbība nav precīzi noregulēta likumā.

Komentāri (102)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu