Chevrolet Impala jau desmitajā paaudzē (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņujorkas automobiļu izstādē notikusi nu jau desmitās Chevrolet Impala paaudzes pasaules pirmizrāde.

Auto ir konstruēts uz tās pašas tehnoloģiskās platformas, ko māsas uzņēmums Cadillac izmanto sava vairāk nekā 5,1 metru garā sedana XTS ražošanā, vēsta Motor.ru.

Foto: Chevrolet

Jaunā Impala tiks piedāvāta ar trim dažādiem benzīna motoriem, kam visiem ir degvielas tiešās iesmidzināšanas sistēma. Mazākais no tiem ir 2,4 litru motors ar 182 ZS, tam seko 2,5 litru četru cilindru agregāts ar 195 ZS, bet jaudīgākais būs 3,6 litru V6 motors ar 303 zirgspēkiem.

Visi motori standarta komplektācijā tiks kombinēti ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Jaunās Impala daudzkrāsainajā priekšējā panelī izmantoti rīki un toņu kombinācijas ar lētuma piegaršu. Taču tai pašā laikā ir instrumentu panelis, kurā starp ciparnīcām ir 4,2 collas liels šķidro kristālu ekrāns, bet centrālā paneļa vidū ir iebūvēta MyLink multimediju sistēma ar 8 collu skārienjutīgu ekrānu. Tāpat Impala standarta aprīkojumā ir desmit gaisa spilveni, OnStar satelītu komunikācijas sistēma, adaptīvā kruīza kontrole, sistēma, kas vēro «aklās zonas», ceļa joslas iezīmējošo līniju «vērotājs», kā arī sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu