Pacels karogus, ierobežos satiksmi Horvātijas prezidenta vizītes laikā (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Horvātijas Republikas prezidenta Ivo Josipoviča vizītes laikā no 1.aprīļa līdz 3.aprīlim Rīgā plīvos karogi un pilsētas centrā tiks ierobežota satiksme.

Rīgas pilsētas izpilddirektors Māris Kalve izdevis rīkojumu šajās dienās pacelt valsts karogu pie Rīgas domes, tās struktūrvienību, tai pakļauto izpildinstitūciju, iestāžu, uzņēmumu, uzņēmējsabiedrību ēkām, kā arī pie pašvaldībai piederošām dzīvojamām ēkām.

Horvātijas prezidenta valsts vizītes laikā vairākās vietās Rīgas centrā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm.

Svētdien, 1.aprīlī, no plkst.16 līdz 23, un pirmdien, 2.aprīlī, no plkst.7 līdz 23 un otrdien, 3.aprīlī, no plkst.7 līdz 10.45 būs aizliegts apstāties un stāvēt Kuģu ielas abās pusēs no Trijādības ielas līdz Akmens tiltam.

Pirmdien, 1.aprīlī, apstāties un stāvēt būs aizliegts arī Poļu gātes abās pusēs no plkst.7 līdz 11.10, kā arī Amatu ielas abās pusēs no Amatu ielas līdz Meistaru ielas 4.namam no plkst.7 līdz 15.

Otrdien, 3.aprīlī, no plkst.7 līdz 12.15 apstāties un stāvēt būs liegts arī Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, posmā no Audēju ielas līdz Aspazijas bulvāra 26.ēkai.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu