TC Motors kļuvis par Chevrolet dīleri (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

SIA TC Motors izvēlēts par oficiālo Chevrolet izplatītāju Latvijā, TVNET pavēstīja uzņēmuma mārketinga nodaļas vadītājs Andris Kleins.

1911.gada Chevrolet zīmolu dibināja izcilais sacīkšu braucējs Louis Chevrolet, un pagājušajā gadā Chevrolet zīmols svinēja savu 100 gadu jubileju. Šodien, esot General Motors koncerna apakšvienībā, automašīnas ar Chevrolet zīmolu tiek pārdotas 140 valstīs un vidēji ik septiņas sekundes pasaulē tiek pārdota viena Chevrolet automašīna.

«Mēs lepojamies, ka esam kļuvuši par 4. pirktākā autozīmola Chevrolet oficiālajiem pārstāvjiem,» saka TC Motors ģenerāldirektors Andrejs Golovkins.

Foto: Publicitātes foto

Saviem klientiem Eiropā Chevrolet Europe (zīmola Eiropas struktūra) izlaiž īpašu automašīnu modeļu spektru, kas apmierina eiropiešu gaumi no dizaina viedokļa un vienlaikus arī sniedz sabalansētu kvalitātes, uzticamības un cenas apvienojumu. Piedevām visām jaunajām Chervrolet automašīnām ir piecu gadu rūpnīcas garantija.

Pircējiem tiek piedāvāti dažādu klašu modeļi - mazie Spark un Aveo, kompaktais Cruze, vidējās klases Malibu, minivens Orlando un apvidnieks Captiva. Tāpat Eiropas tirgū tiks piedāvāts arī Car of the Year 2012 titula ieguvējs Chevrolet Volt/Opel Ampera.

Papildus jaunu automašīnu tirdzniecībai SIA TC Motors nodrošina Chevrolet automobiļu pilnu garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu, plašu oriģinālo rezerves daļu klāstu un aksesuārus. Trūkstošo rezerves daļu piegāde var tikt nodrošināta 3 dienu laikā. Arī atrašanās vieta Krasta ielā daudziem klientiem ļaus ieekonomēt laiku, jo salons un serviss atrodas tuvu Rīgas centram Krasta ielā 40.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu