Rīgas Modes nedēļas atklāšanā - četras kolekcijas (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Ceturtdien, 22.martā, ar četru kolekciju demonstrēšanu sākās 16. Rīgas Modes nedēļa. Interesenti, kuru vidū manīja daudz sabiedrībā pazīstamu cilvēku, varēja novērtēt Latvijas modes mākslinieču Natālijas Jansones, Žanetes Auziņas, latviešu modes zīmola «Narciss», kā arī lietuviešu modes zīmola «D. Effect» 2012./2013. gada rudens & ziemas kolekcijas.

Modes skate tika atklāta ar Žanetes Auziņas jauno kolekciju, kas radīta tā, lai būtu piemērota ikvienai dzīves situācijai, atstājot nepieciešamo pamatu kombinēšanai un radot iespējas pilnībā pārveidot tērpa noskaņu.


Kā nākamo skatītājiem bija iespēja novērtēt lietuviešu modes zīmola «D.Effect» jauno kolekciju, kuras radītāja saka: «Es pati radu savu dzīvi, pretojos pasaules trendiem, mans tēls ir individuāls. Un neviens nezina, ko slēpj mans mētelis - vieglu kleitiņu vai kailu ķermeni, ko klāj tetovējumi...»


Šķiet, vislielāko interesi un publikas pieplūdumu bija izpelnījusies modes mākslinieces Natālijas Jansones jaunā kolekcija «Safran». Visus modes mākslinieces radītos tērpu modeļus var kombinēt vienu ar otru, un tie ir piemēroti sievietēm ar jebkuru ķermeņa komplekciju. Natālijas Jansones zīmola apģērbs ir paredzēts harismātiskiem cilvēkiem bez vecuma ierobežojuma.


Savukārt par Alises Trautmanes zīmola «Narciss» 2012./2013. gada rudens & ziemas kolekcijas iedvesmas avotu kļuvis šahs - pateicoties šīs spēles melnbalti rūtotajai galdiņa virsmai, spēle «Narcisa» kolekcijā simbolizē divas polārās pasaules abas galējās robežas. «Ļoti sievišķīga un skaista kolekcija!» tāds bija skates apmeklētāju vērtējums.


Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu