LPP/LC Lily sarakstā tomēr neiekļauj (54)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izvērtējot kandidātus Jelgavas domes vēlēšanām, LPP/LC valde tomēr nav sarakstā iekļāvusi dziedātāju Lily (Linda Kalniņa), atsaucoties uz partijas ģenerālsekretāra Vitālija Aizbalta sniegto informāciju, ziņo diena.lv.

LPP/LC Jelgavas saraksta līderis Dainis Liepiņš norādījis, ka dziedātāja ir partijas biedre un tāpat aktīvi piedalīšoties vēlēšanu kampaņā Jelgavā. Jāatgādina, ka nesen LTV raidījums «De facto» nelielā intervijā ar Lily iztaujāja viņu par pašvaldības darbu, un saruna parādīja dziedātājas pieticīgās zināšanas par to.

«Lily ir laba māksliniece, bet mums vajag labu pašvaldības politiķi,» norādīja V.Aizbalts.

Vienlaikus viņš atzinīgi izteicās par citu mākslinieku - grupas «Baltie lāči» mūziķi Andri Baltaci, kurš ar pirmo numuru kandidēs uz deputāta vietu Rēzeknes novadā. LPP/LC ģenerālsekretārs uzsvēra, ka par A.Baltača kompetenci pašvaldības darbā šaubu nevarētu būt, jo viņš esot strādājis ar nopietniem projektiem kā uzņēmējs.

Jāpiebilst, ka A.Baltacis ir ne tikai pieņēmis piedāvājumu kandidēt vēlēšanās, bet arī pretendēt uz mēra amatu. «Es pats to vēlējos darīt. Mūzika ir mans hobijs, bet es vēlos savu darbu ieguldīt novada attīstībā,» pavēstīja kandidāts.

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu