Bentley SUV debitēs Ženēvā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Volkswagen koncernā ietilpstošais britu zīmols jau Ženēvas auto izstādē varētu prezentēt savu pirmo «sports utility» automobili.

Bentley pagaidām neapstiprina, ka šāds auto tiks vests uz Šveici, tomēr Automotive News Europe atgādina, ka kompānijā iepriekš ir ticis runāts par apvidnieka iekļaušanu modeļu klāstā.

Tāpat Automotive News Europe norāda, ka automobilim būs spēcīgs W12 dzinējs un pastāvīgās pilnpiedziņas sistēma, kas nodrošinās pietiekamas iespējas pārvietoties bezceļos.

Vēl janvārī Detroitas auto šova laikā Bentley vadītājs Volfgangs Dirheimers sacīja, ka tiek izstrādāts biznesa plāns, saskaņā ar kuru paredzēts realizēt 2500 SUV vienības gadā. Tāpat viņš norādīja, ka mātes kompānijas - Volkswagen – vadībai priekšlikums izlaist mūsdienu dārgāko apvidnieku tiks iesniegts šā gada pirmajā pusē, un atzīmēja, ka uz to brīdi jau bija sagatavoti vairāki dizaina modeļi, kuru pārvēršana reālos auto prasītu vismaz trīs gadus.

Nobeigumā var atzīmēt, ka Bentley šobrīd ir «uz viļņa» - kompānijas pārdošanas apjomi pērn palielinājušies par 37 procentiem līdz 7003 automašīnām. Noietu veicinājis pieprasījuma kāpums Ķīnā, Ziemeļamerikā un Vācijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu