Grigalis, Rešetins un Volmārs par Valentīndienu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tuvojoties visu mīlētāju dienai, TVNET aptaujāja dažus sabiedrībā zināmus kungus, kādas ir viņu attiecības ar šo dienu un vai tā viņiem uzliek kādus papildu pienākumus.

Grigalis: Valentīndienām vajadzētu būt daudzām

«Noteikti, šie svētki ir vajadzīgi, lai lieku reizi atgādinātu, ka pasaule negriežas tikai ap mums, vīriešiem, katru individuāli, bet ir jāvelta uzmanība arī otram. Tas gan vairāk attiecas uz tiem, kam tas ir piemirsies. Tas gan ir atkarīgs no katra vīrieša kā indivīda,» stāsta LNT seja Māris Grigalis.

LNT šovu vadītājs Māris Grigalis uzskata, ka Velentīndienas varētu būt vairākas

«Valentīndiena kā mīlestības svētku izpausme tiem, kam ir blakus otrs cilvēks, varētu būt katra diena, un tas būtu tikai normāli. Es uzskatu, ka vairāk nekā vienreiz gadā vajadzētu veltīt uzmanību savai sievietei, dāvinot ziedus un nedaudz viņu palutinot. Vismaz es tā daru, un man tas liekas normāli. Tas ir ļoti forši, un tādu Valentīndienu mums ir ļoti daudz,» atzīstas Māris.

Vaicāts, kādas sievietes viņam patīk, Grigalis atzīstas, ka sievietēs viņu uzrunā dabiskums. «Jo vairāk grabuļu apkarināts, jo izteiksmīgāk uzzīmēta seja, jo augstāki papēži - tas tas neliecina, ka cilvēks ir patiess un dabisks.

Cilvēkam jābūt tādam, kāds viņš ir. Ja cilvēks ir smaidīgs, tad ir patīkami būt ar viņu.»

Māris aicina sievietes ieklausīties sevī un būt tādām, kādas viņas ir, - vienai vienīgai un neatkārtojamai.

Rešetins: viss, kas vairo jaukas sajūtas, ir labs

«Es uzskatu, ka svētki ir labi, bet nevajag tos kaut kā īpaši akcentēt, jo par sievieti nevajag aizmirst arī ikdienā, tikai vienreiz gadā dāvinot viņai ziedus. Mums, vīriešiem, mīļiem vajadzētu būt arī ikdienā, nevis tikai šai dienā,» tā domā Dailes teātra aktieris Intars Rešetins.

Dailes teātra aktieris Intars Rešetins
Dailes teātra aktieris Intars Rešetins Foto: LETA

Intars pats lielākoties, kā jau aktieri, svētkos strādā, līdz ar to īpašas svētku izpausmes paša mājās diez vai būšot. «Galvenais, ka svētki, lai arī aizgūti, ir jauki un dod pozitīvas emocijas, liekot aizmirst varbūt vienu otru nesaprašanos un ikdienas problēmas,» uzskata Intars, norādot, ka viss pozitīvais mijiedarbojas, pielīpot no viena otram.

Tiem svinētājiem, kas vēl tikai meklē savu otru pusīti, Intars iesaka nekreņķēties - viss notiek tā, kā tam jānotiek, kā rakstīts zvaigznēs.

Ja nesanāks būt kopā ar to vienu, noteikti būs kāds cits, kas ir vēl piemērotāks,

bet jāgaida ilgāk. «Galvenais ir ļauties sajūtām un iepriecināt pārējos, un gaidīt, kad tas nāks atpakaļ,» tā Intars.

Volmārs: tie ir svētki uzņēmējiem

LNT producents Niks Volmārs uzskata, ka šie svētki ir ļoti komerciāli, un aicina latviešus vairāk pievērsties saviem svētkiem, meklēt un izzināt tradīcijas, kuras kopt. «Mums ir ārkārtīgi daudz uzņēmēju, un šajos laikos, ja ir kādi svētki, tad kāpēc nenopelnīt un nebeigt vēl vienu mēnesi ar pozitīviem rādītājiem. Tajā arī paši varam vainot sevi, jo, ieejot veikalā, jau kaut ko nopērkam, kas saistīts ar šiem svētkiem.»

LNT producents Niks Volmārs
LNT producents Niks Volmārs Foto: LETA

Runājot par svinēšanu, Niks saka, ka

Valentīndiena noteikti ir intīmi svētki, ko nevar svinēt kā Vecgada vakaru krogā vai bāros plašā lokā.

Pats Niks Valentīndienu tās modernajā izpratnē neatzīmē, jo viņa ģimenē tad ir pavisam cits notikums - vecātēva vārdadiena, ko nosvin ar gardām svētku vakariņām ģimenes lokā. Savukārt citiem, ja nu šos svētkus nolemts svinēt, Niks iesaka sameklēt kādu labu vīnu un kaut ko ļoti garšīgu un pabaudīt divvientulību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu