Horvātijā no sliedēm nobraucis vilciens ar Ukrainas futbolistiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Horvātijā ir nobraucis no sliedēm vilciens, ar kuru brauca Ukrainas telpu futbola izlase, bet avārijā nav cietušo, trešdienas rītā ziņoja Ukrainas plašsaziņas līdzekļi.

Komandas treneris Genādijs Ļisenčuks pastāstīja, ka vilciens pēc nobraukšanas no sliedēm apstājās 10 metrus no kraujas.

Tā kā sliedes bija aizputinātas ar sniegu, vilciens pagriezienā sasvērās, noskrēja no sliedēm un nobrauca 40 metrus pa šķembām.

«Vilciens apstājās 10 metrus no kraujas, kuras šeit ir ļoti stāvas un dziļas - vairāk nekā 100 metru. Mēs braucām pirmajā vagonā tieši aiz mašīnista kabīnes. Viss notika ļoti ātri, vagons tika ievērojami sakratīts, bet laimīgā kārtā tas neapgāzās - tikai sasvērās,» sacīja Ļisenčuks.

«Iztikām bez traumām, tikai zaudējām trīs stundas. Atbrauca tieši tāds pats vilciens no Zagrebas, mēs pārsēdāmies tajā un turpinājām ceļu. Komandai vakarā no Zagrebas jāizlido uz Ukrainu,» piebilda treneris.

Ukrainas telpu futbola izlase Horvātijā piedalījās Eiropas čempionātā, bet soda sitienu dēļ zaudēja Horvātijas komandai un neiekļuva čempionāta pusfinālā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu