Zatlers viesosies Aizputē (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri dodas darba vizītē uz Aizputi, informēja Prezidenta preses dienestā.

Pirms viesošanās Aizputē Zatlers apmeklēs pulkveža Oskara Kalpaka piemiņas vietu "Airītes" un piedalīsies jaunsargu svinīgā solījuma došanas brīdī.

Pēc tam Zatlers dosies uz Aizputi, kur plkst.12.30 apmeklēs Aizputes vidusskolu, tiksies ar skolas skolēniem un pedagogiem, kā arī vadīs mācību stundu 7. līdz 12.klašu skolēniem. Vēlāk prezidentam plānotas darba pusdienas ar Aizputes izglītības iestāžu vadītājiem un Aizputes domes priekšsēdētāju.

Plkst.15.15 prezidents plānojis apmeklēt AS "Kurzemes atslēga", bet plkst.16 - iesist piemiņas sudraba naglu Aizputes pilsētas karoga kātā un tikties ar Aizputes iedzīvotājiem pie Aizputes pilsētas domes.

Tāpat prezidentam plānota tikšanās ar Aizputes uzņēmējiem un pašvaldības uzņēmumu vadītājiem, kā arī ar Aizputes pašvaldības vadību un deputātiem.

Vizītes noslēgumā Zatlers piedalīsies izstādes "Latvijas valsts apbalvojumi" atklāšanā Aizputes Novadpētniecības muzejā. Izstādes atklāšanā uzrunu teiks tās patronese Lilita Zatlere.

Zatleres kundze papildus dalībai prezidenta vizītes pasākumos apmeklēs Aizputes pirmsskolas bērnu iestādi "Pasaciņa", Aizputes mākslas skolu un Aizputes mūzikas skolu.

Plkst.17.50 Aizputes domē Zatleram plānota preses konference.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu