Kuri ir Latvijas stilīgākie? (35)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī šogad Baltijas modes federācija vērtēja pašmāju slavenību šiku un gaumes izjūtu, vairākiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem pasniedzot "Latvijas stila un modes balvu 2008".

“Latvijas stila un modes balva” ir ikgadēja ceremonija, kuras mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes jomā, kā arī stilīgākās TV, teātra, un šovbiznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi.

Šogad ceremonijas laikā tika paziņoti un apbalvoti uzvarētāji 14 nominācijās. Pēc balsošanas pirmā posma, kur žūrijai bija jānovērtē kandidāti katrā nominācijā, finālam katrā nominācijā izvirzīti trīs dalībnieki.

Nominācijai "Stilīgākais aktieris" tika izvirzīti šādi aktieri: Rihards Lepers, Andris Bulis un Intars Rešetins. Balvu ieguva Dailes teātra aktieris, šova “Zvaigžņu lietus” uzvarētājs Intars Rešetins. “Neslēpšu, esmu pārsteigts! Ceru, ka uz mani tagad nav apvainojies nedz Andris, nedz Rihards... Sevi gan par ļoti stilīgu neatzīstu, esmu vien tas pats zēns no Rūjienas! Tomēr paldies manai sievai par atbalstu,” saņemot balvu, sirsnīgus vārdus teic aktieris.

Nominācijai "Stilīgākā aktrise" tika izvirzītas trīs aktrises: Inga Alsiņa, Agnese Zeltiņa un Ieva Pļavniece. Šogad balva tika aktrisei Agnesei Zeltiņai, kura diemžēl nebija ieradusies uz ceremoniju.

Šā gada "Stilīgākās dziesmas izpildītājas" tituls tika Aišai, kura apsteidza savas konkurentes Lindu Leen un Kristīni Zaharovu. “Paldies! Es uzskatu, ka stils ir cieši saistāms ar dauzīšanos un atļaušanos īstenot savas idejas,” saņemot balvu, komentē dziedātāja.

Nomināciju "Stilīgākais dziesmu izpildītājs", kurai tika nominēti Intars Busulis, Jānis Stībelis un Goran Gora, saņēma Intars Busulis. “Ziniet, man jau bail sāk palikt... Pēc tāda kāpuma, saņemot tik daudz balvu, loģiski būtu sekot kritumam,” saņemot balvu, savās pārdomās dalās Busulis. “Un tomēr paldies! Mans stils ir velnēns, kas sēž manī!”

"Stilīgākās mūziķu grupas" titulu saņēma grupa "Tribes of the City", kas apsteidza Latvijā tik populārās un zināmās grupas kā "Cosmos" un "Prāta vētra". "Milzīgs jums visiem paldies," saņemot balvu, pateicas grupas dalībnieki.

Nominācijai "Stilīgākā televīzijas vadītāja" tika izvirzītas Žanete Skarule, Anna Lieckalniņa un Maija Silova. Šogad balvu saņēma Maija Silova: “Esmu ļoti iepriecināta, jo šī balva man nozīmē ļoti daudz! Tā neraksturo tikai to, kas tev ir mugurā un cik pareizi tas ir saskaņots! Stils un mode ir mans dzīvesveids!”

Bet "Stilīgākā televīzijas vadītāja" tituls tika TV3 raidījuma vadītājam Mārim Oltem, tādējādi apsteidzot LNT raidījuma "Prāta banka" vadītāju Eduardu Švānu un pavārmākslas meistaru, raidījuma vadītāju Mārtiņu Sirmo. “Jāatzīst, ka esmu pat ļoti izbrīnīts... Ikdienā es vandos pa mežiem, dubļains un netīrs. Bēgu no lāčiem. Vairākas dienas spogulī nepaskatos... Un mani atzīst par stilīgāko! Laikam to vērtē kā citādāk... Vispār man ir prieks, ka Latvijā ir tik daudz skaistu cilvēku,” saņemot balvu, atzīst Olte.

Pārējo balvu ieguvēji: *Gada stilīgākais žurnāla vāks – up2date *Labākās stila lapas – Lilit (lat.) *Gada top-modele – Luīze Salmgrieze *Gada top-modelis – Guntars Ašmanis *Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kurš tika atvērts 2008. gadā – Roberto Verino (Brīvības 39) *Gada debija modes jomā – Indra Salcēviča *Gada modes māksliniece – Anna Ledskalniņa

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu