Subaru Impreza WRX STI iekļūst finālā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konkursa "The 2009 World Performance Car" žūrija nominējusi desmit finālistus un, kā jau gaidīts, Impreza WRX STI ir viens no tiem. No šiem desmit finālistiem uz uzvarētāju nominācijām pretendēs tikai trīs, kurus paziņos 9. martā.

"2009 World Performance Car" (Gada veiktspējas auto) ir daļa no ikgadējā konkursa "World Car of The Year Awards" (Pasaules gada auto). Fināla uzvarētāji četrās klasēs saņems apbalvojumus Starptautiskajā auto izstādē Ņujorkā šā gada 9.aprīlī.

"2009 World Performance Car" finālisti alfabētiskā secībā:

Audi RS 6 Avant, BMW 135i Coupe/Cabriolet, Corvette ZR1, Lamborghini Gallardo LP560-4, Mercedes-Benz C63 AMG, Mercedes-Benz SL 63 AMG, Mitsubishi Evo X/Evo MR, Nissan GT-R, Porsche 911 Carrera, Subaru Impreza WRX STI.

Neskaitot "World Car of The Year" un "World Performance Car awards", tiks noskaidrots arī titulu "World Car design of The Year" (Gada auto dizains) un "World Green Car" (Pasaules Zalais auto) ieguvēji, uz ko attiecīgi pretendē jaunais Subaru Forester, un Subaru Legacy PZEV (Partial Zero Emission Vehicle), kas tiek piedāvāts ASV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu