Ženēvā tiks prezentēts spēcīgākais Mi.To (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto šovā, kurš apmeklētājiem durvis vērs 5.martā, Alfa Romeo prezentēs mazās klases Mi.To spēcīgāko versiju GTA.

Ar nosaukuma papildinājumu GTA itāļu ražotājs uzsver gaidāmā mazā Mini John Cooper Works sportisko dabu, jo tieši šāds nosaukums tika lietots sešdesmito gadu dinamiskākajiem markas modeļiem.

Mi.To GTA paredzēts uzstādīt 1,75 litru turbo motoru ar 240 zirgspēku jaudu. Interesanti, ka Alfa Romeo dzinēja tilpumu pat neplāno noapaļot līdz 1,8 litriem, jo 1750 kubikcentimetri ir daudziem vēsturiski nozīmīgiem itāļu markas auto uzstādīto dzinēju darba tilpums; piemēram, 1929.gadā izlaistajam Alfa Romeo 6C 1750 cita starpā bija tieši šāds motors.

Salīdzinot ar šobrīd spēcīgāko Mi.To versiju, gaidāmais GTA būs par 85 zirgspēkiem jaudīgāks, savukārt tuvāko sāncensi - Mini John Cooper Works - Mi.To GTA apsteidz par 30 zirgspēkiem.

Mi.To GTA jaudas savaldīšanai tiks aprīkots ar vilkmes sadales sistēmu Q2, kas pastāvīgi regulē spēka sadali starp priekšējiem velkošajiem riteņiem. Gaidāms, ka svara samazināšanas un smaguma centra pazemināšanas nolūkā atsevišķi Mi.To GTA virsbūves paneļi varētu tikt izgatavoti no alumīnija vai oglekļa šķiedras.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu